Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sestdien "Brazīlijā" trešais Amatieru divīzijas turnīrs pludmales volejbolā

Jānis Celmiņš

Sestdien "Brazīlijā" trešais Amatieru divīzijas turnīrs pludmales volejbolā
Foto: www.brazil.lv

Sestdien (13. martā) Pludmales sporta centrā "Brazīlija", Jūrkalnes ielā 100, Rīgā norisināsies trešais "Amatieru divīzijas" turnīrs, kurā piedalīties var tie spēlēt gribētāji, kas 2009. gada vasaras sezonas kopējā reitingā neierindojas pirmajā simtniekā. Nav vecuma un dzimuma ierobežojumu. Komandas sastāv no diviem spēlētajiem.

Turnīrs norisināsies divās kārtās, grupu turnīrā un Finālā. Izspēles sistēma tiks precizēta ņemot vērā pieteikušos spēlētāju skaitu. Dalībai turnīrā spēlētāji var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu uz beachvolley@beachvolley.lv un minot sekojošu informāciju – konkrētā turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, kontakt talruni un kontakt e-pastu.

Pirmajā "Amatieru divīzijas" turnīrā, kas risinājās nedaudz mazāk kā pirms mēneša (9. janvārī) pirmo vietu izcīnīja komanda "Oži", kuru pārstāvēja Reinis Trokša un Arnis Danieks, otro vietu ieguva komanda "Baloži" – brāļi Jānis un Gatis Baloži, bet godpilnajā trešajā vietā ierindojās komanda "Filkuls" – Nikolajs Kulmanakovs un Sergejs Karpuņins.

Savukārt otrajā Amatieru divīzijas turnīrā, kurš norisinājās 6. februārī pirmo vietu izcīnīja brāļi Baloži, otrajā vietā ierindojās Jānis Baltruns un Mārtiņš Pavlovskis, bet godpilno trešo vietu izcīnija lietuvieši Paulius Maciulevicius un Rokas Kondrotas

Par turnīru:

Pieteikšanās turnīram - līdz 12. marta plkst. 12.00
Reģistrācija turnīram – 13. martā no plkst. 13.30
Turnīra sākums – 13. martā plkst. 14.00
Dalības maksa – 20 Ls no komandas
Balvu fonds - 1. v. 35 Ls, 2. v. 25 Ls, 3. v. 15 Ls

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv