Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sestdien tiks noteikts "Februāra brazīlietis"

Jānis Celmiņš

Sestdien tiks noteikts "Februāra brazīlietis"
Kristiāns Marnics
Foto: www.beachvolley.lv

Sestdien Sporta centrā "Brazīlija" notiks kārtējais pludmales volejbola turnīrs. Tajā tiks noskaidrots "Februāra brazīlietis", pieteikšanās turnīram jau sākusies.

Ikmēneša brazīlieša turnīrs kā ierasts norisināsies Pludmales sporta centrā "Brazīlija" sestdien 13. februārī pulksten 14:00. Turnīrs ir specifisks, jo spēlētāji individuāli turnīra laikā krāj punktus katrā spēlē mainot partnerus. Turnīrā piedalīties var ikviens spēlēt gribētājs, bez vecuma, dzimuma un profesionalitātes līmeņa ierobežojumiem.

Turnīrs norisinās divās kārtās, grupu turnīrā un Finālā. Grupu turnīrā - pēc katra izspēlētā seta spēlētāji mainās ar partneriem tādā veidā izspēlējot katrs ar katru un krājot savus punktus individuāli, lai noteiktu labāko. Finālā 1. un 2. vietu ieguvēji grupās cīnās par "Februāra brazīlieša" titulu, bet 3. un 4. vietas ieguvēji cīnās par "Februāra Mazā brazīlieša" titulu arī spēlējot grupās.

Decembra un Janvāra "Lielā brazīlieša" titulu izcīnīja Kristiāns Marnics. Redzēsim vai arī februārī viņš aizstāvēs savu godu. Decembra "Mazā brazīlieša" titulu izcīnija Māris Orups, bet Janvāra "Mazā brazīlieša" titulu izcīnīja Raitis Tiltiņš.

Pieteikšanās turnīram - nosūtot pieteikuma e-pastu uz beachvolley@beachvolley.lv, minot sekojošu informāciju - konkrētā turnīra nosaukumu, norises laiku, spēlētāja vārdu un uzvārdu, kontakttalruni un kontakta e-pastu.

Par turnīru:

Pieteikumi turnīram tiek pieņemti līdz 2010. gada 12. februāra pl. 12.00
Turnīra sākums: plkst. 14.00
Reģistrācija turnīram: 13.30
Dalības maksa: 8 Ls no spēlētāja

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv