Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kravčenoka: "Tiešām lepojos ar spēles līmeni, ko parādījām Eiropas čempionātā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kravčenoka: "Tiešām lepojos ar spēles līmeni, ko parādījām Eiropas čempionātā"
Anastasija Kravčenoka. Foto: King of the Court

Nīderlandes ceturtajā lielākajā pilsētā Utrehtā sācies Eiropas "Queen & King of the Court" finālturnīrs. Piedalās arī U20 Eiropas vicečempione Deniela Konstantinova un Eiropas divkārtējā čempione Anastasija Kravčenoka, kurai šis ir pēdējais turnīrs ar tagadējo uzvārdu. Par to vēstīts "King of the Court" video.

Aizvadītajā vasarā Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka atgriezās Eiropas čempioņu tronī. "2019. gadā bija neticama sajūta, mēs tik ļoti cīnījāmies un bijām laimīgas iegūt zeltu," saka pludmales volejboliste. "Savukārt šogad ir sajūta, ka esam tiešām nopelnījušas, pieveicām iepriekš neuzvarētas komandas. Bija lieliski saņemt zeltu, it sevišķi pēc pagājušā gada, kad tik daudzas reizes finišējām ceturtajā vietā."

Vai tagad ir sajūta, ka varētu uzvarēt arī "Beach Pro" tūrē? "Domāju, ka būtu labi saglabāt to konsekvento un pārliecinošo spēles līmeni, ko parādījām Eiropas čempionātā. To spēli es gribētu pārnest uz pasaules tūri. Nedomāju par titulu, kas ir tikai iepriecinājums. Domāju par mūsu parādīto līmeni Eiropas čempionātā, ar to es tiešām lepojos," atklāj Anastasija Kravčenoka.

Kravčenoka ar Konstantinovu trenējās jau decembrī, bet tagad pirmoreiz spēlē kopā. Konstantinova ar pludmales volejbolu nodarbojas tikai divus gadus, iepriekš viņa spēlēja tenisu. "Ļoti vēlos spēlēt pludmales volejbolu," atklāj 17 gadīgā U20 Eiropas vicečempione. "Darīšu visu, lai kādreiz kļūtu par labu spēlētāju."

Latvijas duets trešdien iekļuva "play-off", kas sāksies 8. septembrī plkst. 22.55.



Kravčenokai šis ir pēdējais turnīrs ar tagadējo uzvārdu, jo pagājušajā nedēļā kopā ar Mihailu Samoilovu iestūrēja laulības ostā.

Ierastā pāriniece Tīna Graudiņa patlaban atrodas ASV un būs atpakaļ uz "Beach Pro" elites posmu, kas mēneša izskaņā sāksies Parīzē.

Izmantotie resursi:

     [+] [-]

, 2022-09-08 11:03, pirms 2 gadiem
Apsveicu ar sievas lomu Anastasiju!
Lai veicas pēc karjeras sportā saražot daudzus jaunus pludmales volejbola talantus!