Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Svētdien "PludmaleRīga OPEN" turnīrs "bīčā"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Šo svētdien, 11. jūlijā, norisināsies piektais ''Pludmale Rīga OPEN” posms, kurā drīkst piedalīties jebkura komanda bez ierobežojumiem. Iespējams, skatītāju vidu atkal varēsim redzēt (vai pat turnīrā piedalīsies) Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš, tā viņi apgalvoja pēc pirmdienas rīta treniņa, kuru aizvadīja „Pludmalē Rīga”.

Turnīra norises vieta – Ķīšezera krastā, SK „Ķeizarmežs” pludmalē blakus Saules dārzam. Turnīra kārtība – reģistrācija līdz 9:30, Sapulce +/- 10:00, 10:15 tiek dots starts pirmajām spēlēm. Dalības maksa 10- Ls no komandas. Vēlams tomēr pieteikties ātrāk uz e-pastu pludmaleriga@gmail.com norādot virsrakstu: „Pieteikums OPEN 5. Posmam”, lai varētu jau laicīgi sagatavoties un nebūtu liekas aizķeršanās.

Izspēles sistēma – sākumā visas komandas tiek sadalītas grupās (grupā ne mazāk kā četras komandas). Atkarībā no komandu skaita līdz 24 komandām cīnās par pirmo vietu izspēlējot „play off” divu mīnusu sistēmu, pārējās cīnoties par ''Pagraba Ķeizara” titulu, tiek sadalītas grupās, lai tiktu pie lielākas spēļu prakses un noskaidrotu attiecīgi labāko komandu savā starpā.

Maksimālais komandu skaits 64 komandas.

Balvas – balvu fonds tiek sastādīts no dalības maksām, tiek apbalvotas ne tikai pirmā līdz trešā vieta, bet arī ''Pagraba Ķeizars”, īpaši liela komandu skaita gadījumā, var tikt apbalvots arī labākais sešinieks. Tāpat paredzēts, ka balvas kā arī specbalvas būs no mūsu sadarbības partnera ''GARNIER”! Tāpēc noteikti ņemiet līdzi arī atbalstītājus, kuriem iespējams izdosies tikt pie kādas specbalvas!

Serviss – pēc turnīra iespējams nomazgāties dušās, turnīra dienā iespējams arī paēst ''Ķeizarmeža” kafejnīca par speciālu piedāvājumu. Starp grupu turnīru un tālāko cīņu neliela pauzīte ,kuras laikā būs iespējams paēst, pasūtot speciālu dienas piedāvājumu no Ķeizarmeža kafejnīcas (kompleksās pusdienas ar vai bez dzēriena pēc jūsu izvēles). Tāpat par papildus samaksu iespējams izmantot SK ''Ķeizarmežs” pirti.

Joprojām, līdz turnīram ir iespējams izmēģināt laukumus un patrenēties – vairāk informācija mājas lapā – pludmaleriga.lv, kā arī zvanot. Laukumu rezervēšana – 28442660 (Juris). Iesakām laukumus rezervēt laicīgi, jo siltos vakaros ir liela atsaucība.

     [+] [-]

, 2010-07-08 13:56, pirms 14 gadiem
Ejam spelet Volleybolu!