Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies amatieru turnīrs pludmales volejbolā "Kauguri Beach 2009"

Jānis Celmiņš

Noslēdzies amatieru turnīrs pludmales volejbolā "Kauguri Beach 2009"
Foto: Reklāmas aģentūra “Leone”

Pagājušajās brīvdienās Jūrmalas pilsēta svinēja savu 50 gadu jubileju. Šī notikuma ietvaros ar Jūrmalas pilsētas Domes atbalstu norisinājās daudzi interesanti pasākumi. Netika aizmirsts arī pludmales volejbols: Kauguros notika 2. atklātais amatieru turnīrs pludmales volejbolā “Kauguri Beach 2009”.

Organizatori – reklāmas aģentūra “Leone”, Latvijas Pludmales volejbola līga un Jūrmalas pilsētas Dome – bija plānojuši, ka sacensībās piedalīsies komandas 3 nominācijās: vīrieši, sievietes un mix. Taču sagadījās tā, ka šajās brīvdienās Latvijā norisinājās vēl 4 citi pludmales volejbola turnīri! Un līdz ar to daudzi šī pievilcīgā sporta veida piekritēji bija devušies arī uz citām pilsētām. Galarezultātā “Kauguri Beach” tika izcīnītas uzvaras tikai divās nominācijās: vīrieši (piedalījās 14 komandas) un mix (5 komandas).

Sestdien tika aizvadīti kvalifikācijas mači, savukārt nākamajā dienā Play-off spēlēs tika izšķirts godalgoto vietu ieguvēju liktenis. Jāpiebilst, ka svētdien Kauguru pludmalē pūta stiprs vējš un bija diezgan vēss, taču tas nebiedēja ne dalībniekus, ne līdzjutējus. Volejbolistiem spēlējot gan bija jāņem vērā vēja stiprums, savukārt skatītāji izlīdzējās, slēpjoties zem siltajiem plediem no tuvējās kafejnīcas “Kūriņš”. Bet visi varonīgi izturēja meteoroloģiskās kaprīzes, aizrautīgi sekojot līdzi spēlēm, daudzas no kurām bija ļoti interesantas un saglabāja intrigu par uzvarētāju līdz pašām turnīra beigām.

Tuvāk pēcpusdienai laika apstākļi tomēr uzsmaidīja pludmales volejbola mīļotājiem: tiklīdz mačā par pirmo vietu tika izskanējis fināla svilpiens, krastā iestājās bezvējš un no mākoņiem paraudzījās saulīte. Tā nu uz lepno uzvarētāju krūtīm saulē mirdzēja goda medaļas, spožuma ziņā neatpaliekot no viņu pašu laimīgajiem smaidiem.

Kopumā atklātā amatieru turnīra pludmales volejbolā “Kauguri Beach 2009” vietu izkārtojums bija sekojošs:

Vīriešu komandas:

1. Kuršu Zeme
2. Filkuls
3. Русский Размер
4. Brooklyn Team
5. XZ
6. Kauguri
7.–8. Uganda
7.–8. Бертольд Шварц
9. Dons Kihots
10.–11. Aha!
10.–11. Plus
12. Lariši
13.–14. Мерная
13.–14. Piebalgas Alus

Mix

1. Medoff Mix
2. Guga
3. Пляжники
4. Salagas
5. Lizmora

Nākamais Jūrmalas turnīrs pludmales volejbolā amatieriem notiks 1.–2.augustā Dzintaros, vienlaikus ar Starptautisko populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursu “Jaunais Vilnis” – tas būs turnīrs “Dzintari Open 2009”, kurš šogad atzīmēs savu 5 gadu jubileju. Šī notikuma organizatori sola daudz pārsteigumu. Izmēģināt savus spēkus pludmales volejbolā plāno arī vairākas mūzikas zvaigznes no Krievijas, kā arī citām valstīm. Pieteikties dalībai turnīrā “Dzintari Open 2009” var jau tagad – sīkāka informācija par to atrodama Latvijas Pludmales volejbola līgas oficiālajā mājaslapā: beachvolley.lv

Informāciju sagatavoja:
Reklāmas aģentūra “Leone”

     [+] [-]

, 2009-07-08 12:48, pirms 15 gadiem
Taads riktiigs slāvu turnīriņš.....

     [+] [-]

, 2009-07-08 16:05, pirms 15 gadiem
kas bija tie speletaju zem divainiem komandu nosaukumiem? (vismaz top-3 komandu sastavus varetu pieminet)

     [+] [-]

, 2009-07-08 18:24, pirms 15 gadiem
Puse no komandām, no kauguriem neatgriezās....

     [+] [-]

, 2009-07-09 12:05, pirms 15 gadiem
Pludmales basketbols un alus, alus un pludmales basketbols – seksīgākā vasaras spēle.