Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kravčenoka: "Esmu ļoti priecīga, ka Tīna noslēdz studijas ASV"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kravčenoka: "Esmu ļoti priecīga, ka Tīna noslēdz studijas ASV"
Anastasija Kravčenoka. Foto: Lauris Vīksne, Latvijas Olimpiskā komiteja

"Beach Pro" tūres Rosarito "Challenge" posma otrās vietas ieguvēja Anastasija Kravčenoka uzskata, ka viņai vēl atlikuši kādi 40 procenti no mērķiem, ko sasniegt pludmales volejbolā. Par to tika vēstīts Filipīnu medicīnas doktora un pludmales volejbolista Andrē Džozefa Parehas veidotajā "Volley SOAPS" podkāstā.

Cik procentus no mērķiem pludmales volejbolā jau esi sasniegusi? "Es teiktu, ka varbūt apmēram 60 procentus," lēš Anastasija Kravčenoka - Eiropas čempione (2019), olimpisko spēļu pusfināliste (2021) un "Beach Pro" tūres posma laureāte (2022). "Šogad pirmoreiz nokļuvām uz pasaules tūres pjedestāla. Esmu tiešām izsalkusi pēc vēl šādām medaļām, vēlos sasniegt mērķus pasaules čempionātā, vēlreiz kvalificēties olimpiskajām spēlēm, kļūt par divkārtējo Eiropas čempioni. Tik daudz labu lietu, kas varētu notikt nākotnē."

Kā plāno sasniegt atlikušos 40 procentus? "Trenēšos ar tā pašu koncentrēšanos un motivāciju," atzīst sportiste, kura daudz jau sasniegusi, bet vēlas vēl vairāk. "Redzu daudz iespēju uzlabot savu spēli. Bez tam pludmales volejbolistes dzīve ir patiešām laba, vēlos to izbaudīt. Plāns ir turpināt trenēties un piedalīties sacensībās."

Augsta līmeņa sieviešu pludmales volejbolā Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka ir vienīgais duets, kas vairākus gadus salīdzinoši maz trenējās kopā. "Esmu ļoti priecīga, ka Tīna noslēdz studijas. Turpmāk varēsim trenēties visu gadu kopā. Trenējoties kopā, būs iespējas iegūt priekšrocības un vairāk progresēt," saka mūsu pludmales volejboliste. Kravčenoka vairākus gadus daudz trenējās individuāli, kamēr pāriniece studēja un spēlēja ASV. "Daudzi cilvēki man prasa, kā mēs ar to tiekam galā. Tas ir tik grūti. Labi, ka mums tas nostrādāja."

Atgādinām, ka 8. maijā plkst. 23.00 Graudiņas komanda spēlēs NCAA čempionāta finālā.

Izmantotie resursi:

  +3 [+] [-]

, 2022-05-08 17:45, pirms 2 gadiem
Jāsasniedz 40%, pēc tam vēl 40%, un tā tālāk!

  +1 [+] [-]

, 2022-05-08 20:20, pirms 2 gadiem
Tādi sasniegumi, netrenējoties kopā... Kaut kas neiedomājams un neatkārtojams!

Kravčenoka izturēja un ir varone.

     [+] [-]

, 2022-05-20 14:26, pirms 2 gadiem
Kādas sekmes bija Tīnai , skolu pabeidzot??