Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone sāk ar grūtu uzvaru

Jānis Celmiņš

Minusa un Jursone sāk ar grūtu uzvaru
Ingunas Minusas gaviles
Foto: fivb.com

Ar uzvaru Eiropas čempionāta pludmales volejbolā pirmo šīs sezonas posmu iesākušas Latvijas "bīčistes" Inguna Minusa un Inese Jursone. Pamaturnīra pirmajā kārtā latvietes ar 2:1 guva virsroku pār Somijas māsu duetu Emīliju un Ēriku Nīstromām.

Līdz šim abi dueti savā starpē spēlējuši četras reizes un kopējais rezultāts ir neizšķirts - 2:2. Eiropas čempionāta posmu Kanāriju salās abi dueti iesāka ar pamatturnīru. Latvijas pludmales volejbolistes turnīrā izsētas ar septīto numuru, somietes - desmito.

Pirmās kārtas spēle starp šiem duetiem izvērtās ļotis spraiga. 50 minūšu laikā uzvaru spēja izcīnīt Minusa un Jursone. Zaudējušas pirmajā setā ar 14:21, latvietes svinēja uzvaru nākamajos divos attiecīgi ar 21:17 un 15:10. Tādejādi Latvijas duets pārvarēja turnīra pirmo kārtu, bet somietes nu būs spiestas cīnīties "zaudētāju zarā".

Otrajā turnīra kārtā latvietēm pretī stāsies turnīrā ar otro numuru izsētās norvēģietes Nila / Ingrida. Spēles sākums 15.30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com

     [+] [-]

, 2009-05-08 16:03, pirms 15 gadiem
Kā tur iet?

     [+] [-]

, 2009-05-08 16:13, pirms 15 gadiem
"Līdz šim abi dueti savā starpē spēlējuši četras reizes un kopējais rezultāts ir neizšķirts - 2:2."

Šeit taču viena no vārdiem priekšā nnebūtu jāliek kāj- ?