Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš piedalīsies Krievijas čempionātā

Jānis Celmiņš

Pļaviņš piedalīsies Krievijas čempionātā
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: volley.ru

Mārtiņš Pļaviņš vakar devās uz Anapu (Krievija), kur šajā nedēļas nogalē risināsies Krievijas čempionāts pludmales volejbolā. Tāpat kā pirms nedēļas Krievijas kausa izcīņā, arī šajā nedēļas nogalē Mārtiņa pārinieks būs Jurijs Bogatovs.

Jau vēstīts, ka pirms divām nedēļām Mārtiņš Pļaviņš duetā ar Krievijas pludmales volejbolistu Juriju Bogatovu izcīnīja uzvaru Krievijas kausa izcīņā, kas vienlaicīgi bija arī Austrumeiropas Zonālās asociācijas (EEVZA) noslēdzošais posms. Šajā nedēļā Anapā risinās Krievijas čempionāts un arī šajās sacensībās piedalīsies duets Pļaviņš / Bogatovs.

Turnīrā kopumā piedalīsies 16 dueti, kuru vidū ir visi spēcīgākie šī brīža Krievijas pludmales volejbolisti. 16 pāri turnīra sākumā sadalīti četrās grupās un izspēlēs viena apļa turnīru, kuram sekos izslēgšanas cīņas.

„Anapa - zilas debesis, +28, mazliet vējš... jāizbauda, iespējams, pēdējais turnīrs šosezon. Rīt tikai trīs spēlēs,” savā Twitter.com kontā vakar vēstīja Mārtiņš, pēdējā teikumā ironisku uzsvaru liekot uz tā otro vārdu. Šodien tātad tiek izspēlētas visas trīs apakšgrupu cīņas.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-07 11:49, pirms 12 gadiem
žēl, ka ar krievu pārī
vai arī tāds nolikums, ka vismaz vienam jābūt krievam?
citādi labāk paņēmis savējo kādu..

  +2 [+] [-]

, 2012-09-07 11:49, pirms 12 gadiem
Aris no Kombuliem rakstīja: Putina projekts – shitais arii paardevies krieviem! . Nekaada medalja OS neatsver shito faktu .
Es Sasperjoda vietaa no istabas sienaam nopleestu visus Plavinja plakaatus...
Ej uz skolu,pirmklasniek.
Tu esi stulbs kā zābaks,es atvainojos par izteicienu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-09-07 12:18, pirms 12 gadiem
tendence diezgan izteikta un nepatīkama. Ja sākumā bija tikai hokejā, tad tagad arī basketbolā(VTB) un izrādās, ka arī pludmales volejbolā. Protams, džeks pelna naudu un viņam neko nevar pārmest. Turklāt , paldies Dievam, eksistē starptautiskās federācijas un tādi jēdzieni kā sporta pilsonība. Pretējā gadījumā te lielākā daļa hokeja, basketbola, futbola, u.c. sporta veida klubu un sportistu rukātu pa dažāda līmeņa Krievijas čempionātiem bez mazākās aiztures.

  +1 [+] [-]

, 2012-09-07 12:20, pirms 12 gadiem
Aris no Kombuliem rakstīja: Ja tu nesaproti, par ko ir staasts, labaak neraksti neko...
Ieradīsies sasperjods un paskaidros kas tas nav tā, bet šitā un vēl piebildīs ka tu esi stulbs ja to nesaproti, pierasta lieta sc.com demagogu vidē.

  -1 [+] [-]

, 2012-09-07 12:27, pirms 12 gadiem
mani nesen uzjautrināja, tā sauktais, Rīgas Dinamo kapteinis Galviņš, kuram labāk patīkot braukt spēlēt uz Krieviju, nekā Čehiju. ja par Maskavu, Pēterburgu un Habarovsku vēl varētu saprast (lai gan ģērbtuves Maskavā un St.Pīterā un viss pārējais tur dažviet aizķēries padomijas laikos), tad ko lai saka par tām pārējām pilsētām, kur centrālā vieta ir rūpnīca, lielveikals, pareizticīgo baznīca (ja saglabājusies) un 2 naktsklubi? Laikam Prāgā pirms vakardienas spēles nebija bijis. Vienkārši apbrīnoju, ka puisim, kurš padomijā apzinīgā vecumā nav reāli audzis var būt tik sačakarēta mentalitāte.

  +2 [+] [-]

, 2012-09-07 13:07, pirms 12 gadiem
Vienīgais ko Galviņš un citi sportisti redz ir lidosta, viesnica un halle, un izbraukumos džeki nestaigā pa vecpilsētām, lai baudītu jūgendstilu..

Kādam, te stress, bet ja Pļaviņš spēlētu ar kādu brazīli būtu ok, bet patiesībā kāda atšķirība.. Un nevajag jaukt komandas spēli ar izlases jēgu..

  +1 [+] [-]

, 2012-09-07 19:51, pirms 12 gadiem
Kartigs profs,cits silditu vederu saule pluktu laurus.Un nevajag aizmirst ,ka Martins sanem algu Olim Vieniba gada cik musu suuda basketbolisti menesi,parejais dzekam ir janopelna turniros.Calim ar galvu viss kartiba,atkariba no viena otra rakstitaja.