Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sestdien "Pludmalē", Skonto hallē jauna turnīru sērija amatieriem "HobijBumba"

Jānis Celmiņš

Turnīrs HobijBumba ir paredzēts ikvienam pludmales volejbola entuziastam, kurš vēl nav sasniedzis augstāko meistarības pakāpi un vai nu ir ceļā uz to, vai vienkārši mīl uzspēlēt "bīču" prieka pēc. Pirmais šāda veida turnīrs jau šajā nedēļas nogalē - 8. maijā.

Turnīrs notiek pēc vispārpieņemtiem pludmales volejbola noteikumiem, taču atšķirībā no "CAPITAL GHETTO BEACH", "HobijBumbā" drīkst piedalīties dalībnieki, kuri neatradās 2009. gada sezonas pludmales volejbola reitingā.

Organizatori informē, ka šādi turnīri notiks regulāri, kā arī drīzumā gaidāmi bez ierobežojuma turnīri "MeistarBumba", turnīri jauktām komandām "MixBumba" un sieviešu turnīri "LadyBumba".

Informācija par turnīru:

Reģistrācija turnīram: no 10.30
Turnīra sākums: 11.00
Dalības maksa: 12 Ls no komandas
Pieteikšanās: sūtot komandas dalībnieku vārdu, uzvārdu, turnīra nosaukumu un datumu, konttaktālruni uz info@tavapludmale.lv vai piesakoties online mājaslapā: tavapludmale.lv: TavaPludmale.lv - Turnīri

Izmantotie resursi:
tavapludmale.lv