Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs: "Pieļāvām vairākas muļķīgas kļūdas"

Jānis Celmiņš

Samoilovs: "Pieļāvām vairākas muļķīgas kļūdas"
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.fivb.com

"Trešā seta noslēgumā pieļāvām divas muļķīgas kļūdas - Ruslans, pēc manas aizsardzības izsita bumbu autā un tad es, tādā pašā situācijā, pēc Ruslana aizsardzības iekātoju tīklā," pēc zaudējuma brāļiem Sesiem no Francijas, Pasaules kausa otrā posma pamatsacensībās stāsta Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs.

Jau ziņojām, ka dalību Pasaules kausa pludmales volejbolā otrā posma sacensībās noslēdzis Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kuri vakar Šanhajā ar 1:2 piekāpās brāļiem Sessiem no Francijas un ieņēma dalītu 17. vietu.

Pēc pēdējā mača Aleksandrs Samoilovs savā mājas lapā paudis viedokli par pēdējo maču. "Pirmo setu iesakām ļoti slikti, viss atkārtojās, kā pret poļiem – daudz kļūdu uzbrukumā un seta izskaņā sākām kļūdīties arī servēs. Veicām secinājumu, ka pirms rīta spēlēm ir vairāk jāiesildās ar bumbām, jo spēles sākuma ir slikta bumbas izjūta. Otrajā setā sakām spēlēt precīzāk. Labāk servējām un pat guvām trīs punktus ar servi. Visu spēli es gāju blokā un otrajā setā Ruslans dažas bumbas izvilka aizsardzībā. Blokā es nospēlēju ļoti slikti - mazliet sakrājies nogurums un tāpēc nosēdies lēciens, līdz ar to blokā visu laiku trūka daži centimetri un bumbu visu laiku skaru ar pirkstiem, bet kārtīgi nobloķēt nevarēju. Trešajā setā iesakām 1:4. Atkal ļoti neveiksmīgi servējām, toties franči sāka servēt agresīvāk. Sekoja mazliet neprecīza serves uzņemšana un slikts cēliens, tāpēc franči vairāk izvilka bumbas aizsardzībā. Seta noslēgumā pieļāvām divas muļķīgas kļūdas - Ruslans, pēc manas aizsardzības izsita bumbu autā un tad es, tādā pašā situācijā, pēc Ruslana aizsardzības iekātoju tīklā."

Izmantotie resursi:
samoilovs.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-05-07 12:35, pirms 14 gadiem
Malači,gan veiksies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-05-07 18:02, pirms 14 gadiem
sasperjods rakstīja: 8-15 vietā 10-13 neko nemainītu
Sportā matemātika tik vienkārši nedarbojās