Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Brazīlijā" noslēdzies otrais "Amatieru divīzijas" turnīrs

Jānis Celmiņš

"Brazīlijā" noslēdzies otrais "Amatieru divīzijas" turnīrs
Foto: Jānis Dakša

Ar brāļu Jāņa un Gata Baložu uzvaru sestdien Sporta centrā "Brazīlija" noslēdzās otrais "Amatieru divīzijas" turnīrs. Finālā brāļu duets ar 2:1 pārspēja Mārtiņu Pavlovski un Jāni Baltrunu.

"Amatieru divīzijas" turnīros var piedalīties tie spēlēt gribētāji, kas 2009. gada vasaras sezonas kopējā reitingā neierindojas pirmajā simtniekā. Tāpat turnīra dalībniekiem nav vecuma un dzimuma ierobežojumu. Komandas sastāv no diviem spēlētajiem.

Pirmajā "Amatieru divīzijas" turnīrā, kas risinājās nedaudz mazāk kā pirms mēneša (9. janvārī) pirmo vietu izcīnīja komanda "Oži", kuru pārstāvēja Reinis Trokša un Arnis Danieks, otro vietu ieguva komanda "Baloži" – brāļi Jānis un Gatis Baloži.

Šoreiz brāļu Baložu duetam veicās nedaudz labāk. Spraigā finālspēlē viņi ar 2:1 apspēlēja Mārtiņu Pavlovski un Jāni Baltrunu. Par cīņas spraigumu vēsta trešā seta rezultāts – 23:21. Cīņā par trešo vietu Lietuvas duets Paulius Maciulevicius / Rokas Kondrotas pieveica Andi Gramdbergu un Andri Konošonoku.

Jau nākamajā nedēļas nogalē "Brazīlijā" tiks noskaidrots "Februāra brazīlietis". Pieteikumus sūtīt uz beachvolley@beachvolley.lv līdz 12. februāra pulksten 12.00.

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv