Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Vecāķu “Beach Fest” šogad norisināsies no 10. – 14. augustam

Jānis Celmiņš

Turpinot iesākto tradīciju, arī šogad notiks Vecāķu pludmales volejbola turnīrs jeb Vecāķu BEACH FEST laika posmā no 10. līdz 14.augustam, kurā pulcēsim pludmales volejbola cienītājus - sākot no jauniešiem un līdz pat profesionāļiem.

Arī šogad ar tik pat lielu jaudu kā citus gadus atgriezīsimies Vecāķu pludmales smiltīs, lai tiktos, priecātos par kopā būšanas iespēju, nodrošinot to, lai neviens nepaliktu bez iespejas piedalīties apmeklētākajā pludmales volejbola pasākumā! Mums ir liels prieks, ka atkal varēsim satikt pludmales volejbola entuziastus, lai kopā baudītu vasaru, karstās smiltis un spēles!

Kā jau ierasts, Vecāķu BEACH FEST 2021 pirmās četras dienas tiks veltītas jauniešiem, kad no 10. līdz 13.augustam norisināsies Rīgas atklātais čempionāts, kura ietvaros notiks Latvijas Jaunatnes Čempionāta posms četrās grupās – U14, U16, U18 un U20.

Savukārt, no 12. līdz 14.augustam dosim iespēju parādīt savas iemaņas pieaugušajiem amatieru turnīros! Ceturtdienas vakarā iesāksim amatieru turnīrus jauktās komandās, piektdien turpināsim, nosakot labākos, KING & QUEEN turnīrā, taču sestdien aicināsim uz sieviešu un vīriešu 2vs2 turnīru.

Pasākuma laikā visiem dalībniekiem būs iespēja uzņemt enerģiju, iekārtojoties sēžammaisos un apēdot kādu augli, “MAXIMA” nodrošinātajā atpūtas teltī, bet “Tet+” sagādās iespēju piedalīties izlozē un saņemt lieliskas balvas brīvā laika aktivitātēm. Neesam piemirsuši arī par ļoti būtisku sastāvdaļu – dalībnieku treneriem – kuriem “Gigant” nodrošinās lieliskas specbalvas.

Vecāķu BEACH FEST 2021 rīko biedrība ‘Šmēdi’ sadarbībā ar SIA “O-Sands” un Latvijas Volejbola federāciju, pasākuma lieldraugi - Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Seko Vecāķu BEACH FEST 2021 aktuālajai informācijai Facebook https://fb.me/e/1uVDW9v2U un, ja rodas jautājumi par pasākumu, tad raksti info@o-sands.lv.