Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

papildināts Krastiņa / Jaudzema Eiropas U-23 čempionātu noslēdz 5. vietā

Jānis Celmiņš

Krastiņa / Jaudzema Eiropas U-23 čempionātu noslēdz 5. vietā
Jana Jaudzema un Anete Krastiņa
Foto: www.beachvolley.lv

Otro zaudējumu Eiropas U-23 čempionātā šodien piedzīvoja Latvijas jaunās pludmales volejbolistes Anete Krastiņa un Jana Jaudzema, kuras vispirms cīņā par iekļūšanu pusfinālā piekāpās (0:2) vienām no turnīra favorītēm – polietēm Kolosinskai / Bržostekai, bet pēc tam "zaudētāju zarā" atzina arī Nīderlandes pāra Bakmane / Stiekema pārākumu - 0:2.

Jau ziņojām, ka ceturtdien Anete un Jana izcīnīja divas uzvaras D apakšgrupā un ielika labus pamatus veiksmīgam startam turnīrā. D grupas noslēdzošajā spēlē mūsu duets divos setos prata pieveikt Vācijas pāri Laboureru / Valkenhorstu (2:0), bet pēc tam veiksmīgi pārvarēja arī turnīra izslēgšanas spēļu pirmās divas kārtas, tiekot galā ar Krievijas (2:0) un Austrijas (2:1) jaunajām volejbolistēm.

Šodien cīņā par iekļūšanu pusfinālā latvietēm pretī stājās Polijas duets Kolosinska / Bržosteka. Šajā spēlē Anete un Jana bija spiestas piekāpties – 0:2 (18:21, 15:21). Arī pa tā saukto "zaudētāju zaru" mūsu meitenēm līdz pusfināla aizspēlēties neizdevās. Zaudējums Nīderlandes duetam Bakmane / Stiekema un nacās samierināties ar 5. vietu, kas, protams, ir lielisks rezultāts Latvijas pludmales volejbolā. Pēdējā mača rezultāta - 0:2 (15:21, 13:21).

Izmantotie resursi:
CEV Home

  +1 [+] [-]

, 2011-08-06 21:02, pirms 13 gadiem
Malaces , ideāli. Prieks kad ir vēlviens sporta veids kur Letiņi ir pašā elitē.