Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Alūksne uzņems Latvijas čempionāta ERGO OPEN posmu

Jānis Celmiņš

Šajā nedēļas nogalē Alūksnē pirmo reizi norisināsies Latvijas pludmales volejbola čempionāta ERGO OPEN 2016 posms. Tajā sacentīsies vīriešu komandas no Latvijas un Lietuvas. Nepietiekamā komandu skaita dēļ sacensības sieviešu konkurencē tiek atceltas.

Sestdien Alūksnes pilsētas svētku laikā sākot ar plkst. 10:30 Pilssalas pludmales volejbola laukumos tiks aizvadītas grupu spēles un izslēgšanas spēļu pirmā kārta, taču svētdien sacensības turpināsies sākot no ceturtdaļfināliem. Izšķirošās spēles par 3. un 1. vietu tiks aizvadītas attiecīgi 15:20 un 16:30. Šī posma dalībnieku vidū ir divu ERGO OPEN 2016 posmu uzvarētāji Toms Šmēdiņš/Aleksandrs Solovejs, kā arī 4 dueti no Lietuvas, tajā skaitā spēcīgākais kaimiņvalsts duets Arnas Rumševičius/Lukas Každailis, kas 2. čempionāta posmā Rīgā izcīnīja pirmo vietu. Tāpat uz Alūksni šajā nedēļas nogalē dosies Latvijas čempionāta sudraba un bronzas medaļu ieguvēji - Mārtiņš Pļaviņš/Haralds Regža un Edgars Točs/Armands Āboliņš.

Šosezon Latvijas čempionātā ERGO OPEN 2016 pludmales volejbolisti sacenšas sešos posmos. Pēdējais čempionāta posmiem tiks aizadīts 26. – 28. augustā Jūrmalā, turklāt tas ir iekļauts arī Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas kalendārā, tādēļ pulcēs arī daudz ārvalstu sportistu. ERGO OPEN sezonas noslēdzošais posms tiks aizvadīts 2016 CEV Eiropas čempionāta pludmales volejbolā Jūrmala Masters infrastruktūrā – iespaidīgajā stadionā, kurā vieta paredzēta 2800 skatītājiem.

Vairāk informācijas par ERGO OPEN 2016 turnīriem Pludmales Volejbols

Ieeja uz visām sacensību dienām būs BEZ MAKSAS, tāpat svētdienās starp fināliem paredzēti īpašie konkursi arī skatītājiem.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācijas
Preses dienests

     [+] [-]

, 2016-08-05 10:40, pirms 8 gadiem
Janka, norādītā mājaslapa nestrādā ento dienu jau...