Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Krastiņa un Jaudzema turpina veiksmīgi; nodrošināta vismaz 5. vieta

Jānis Celmiņš

Krastiņa un Jaudzema turpina veiksmīgi; nodrošināta vismaz 5. vieta
Jana Jaudzema un Anete Krastiņa
Foto: www.cev.lu

Latvijas jaunās pludmales volejbolistes Jana Jaudzema un Anete Krastiņa turpina veiksmīgu dalību Eiropas U-23 čempionātā. Mūsu meitenes šodien tikušas pie trim uzvarām, nodrošinot vismaz 5. vietu.

Jau ziņojām, ka vakar Anete un Jana izcīnīja divas uzvaras D apakšgrupā un ielika labus pamatus veiksmīgam startam turnīrā. D grupas noslēdzošajā spēlē mūsu duets divos setos prata pieveikt Vācijas pāri Laboureru / Valkenhorstu (2:0), bet pēc tam veiksmīgi pārvarēja arī turnīra izslēgšanas spēļu pirmās divas kārtas, tiekot galā ar Krievijas (2:0) un Austrijas (2:1) jaunajām volejbolistēm.

Nākamās mūsējo pretinieces būs polietes Kolosinska / Bržosteka, kuras arī pagaidām turnīrā cīnās bez zaudējumiem. Uzvaras gadījumā mūsu meitenes iekļūs turnīra pusfinālā, bet zaudējuma gadījumā turnīrs vēl nebūs beidzies, bet tiks turpināts tā sauktajā „zaudētāju zarā”.

Izmantotie resursi:
CEV Home

     [+] [-]

, 2011-08-06 11:16, pirms 13 gadiem
Labs meitenes
tā turpināt (lv)

     [+] [-]

, 2011-08-06 13:19, pirms 13 gadiem
malaces