Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone spēlēs pamatturnīrā

Jānis Celmiņš

Minusa un Jursone spēlēs pamatturnīrā
Inguna Minusa
Foto: www.eurobeachtour.com

Latvijas pludmales volejbola šī brīža spēcīgākais dāmu duets Inguna Minusa un Inese Jursone pārvarējušas Pasaules kausa posma (Ķīnā) kvalifikācijas turnīra barjeru, iekļūstot pamatsacensībās, kas sāksies rīt.

Jau ziņojām, ka kvalifikācija turnīra pirmā kārta Minusai un Jursonei bija brīva, bet otrajā Eiropas čempiones tika galā ar japānietēm Satoko Uratu un Nišiboro Takemī - 2:0 (26:24, 21:13). Izšķirošajā spēlē par iekļūšanu pamatturnīrā Ingunai un Inesei izdevās apspēlēt Jaunzēlandes duetu Suzana Blandela / Anna Skarleta, kuras turnīrā bija izsētas ar augsto piekto numuru.

Piedzīvojušas zaudējumu spēles pirmajā setā (19:21), latvietes prata saņemties un nākamajos divos izcīnīja uzvaras attiecīgi ar 21:17 un 15:11. Mačs starp Latvijas un Jaunzēlandes duetiem ilga 53 minūtes – otra garākā spēle visā kvalifikācijas turnīrā.

Jau šovakar pēc tehniskās sanāksmes Inguna un Inese uzzinās savas pirmās pretinieces Ķīnas posma pamatsacensībās.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2010-05-05 13:16, pirms 14 gadiem
Malaces. Bet P/Š gan neiepriecinaaja, Birzulja teiktais nekaadies neatspulgojaas darbos...