Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Notiks pirmais oficiālais pludmales volejbola turnīrs telpās

Jānis Celmiņš

Notiks pirmais oficiālais pludmales volejbola turnīrs telpās
Sacensību norises vieta
Foto: cev.lu

2011. gada janvārī Nīderlandē (Alsmērā) risināsies sporta veida vēsturē pirmais pludmales volejbola "CEV Satellite" turnīrs telpās. Tā norises vieta sporta un atpūtas centrs "The Beach".

Ņemot vērā turnīra unikalitāti, tam savu dalību jau pieteikuši vairāki Eiropas top pāri, viņu vidū šī brīža pasaules (Juliuss Brinks un Jonass Rekermans) un Eiropas (Reinerds Numerdors un Rihards Šuils) čempioni. Tāpat dalībnieku vidū būšot komandas no Turcijas, Itālijas, Zviedrijas un Austrijas. Par Latvijas dalībniekiem šajā turnīrā pagaidām nekas nav dzirdēts.

Eiropas Volejbola konfederācijas prezidents Andrē Maijerss paudis, ka šī ir lieliska iespēja pludmales volejbolistiem uzlabot sportisko formu un pārbaudīt spēkus attiecībā pret citiem šī sporta veida pārstāvjiem pirms vasaras sezonas.

Sacensību norises vieta ir pludmales volejbola draugiem ļoti izdevīgā vietā, netālu no Šipholas Starptautiskās lidostas.

Izmantotie resursi:
CEV Home

  +1 [+] [-]

, 2010-12-04 20:42, pirms 14 gadiem
ee mans uzvārda brālis ir pasaules čempis, nice

     [+] [-]

, 2010-12-04 20:56, pirms 14 gadiem
varetu arena riga kko lidzigu sarikot!

     [+] [-]

, 2010-12-04 22:02, pirms 14 gadiem
Tāpat dalībnieku vidū būšot komandas no Turcijas, Itālijas, Austrija, Zviedrijas un Austrijas.
Vai man vienīgajam liekas, ka kaut kur autors nokļūdijies ?

     [+] [-]

, 2010-12-04 22:08, pirms 14 gadiem
Latvieši kapā klasisko, gan jau ka nebūs neviens...