Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Rinkevičs/Bedrītis arī zaudē nīderlandiešiem un Varšavā finišē piektie

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Rinkevičs/Bedrītis arī zaudē nīderlandiešiem un Varšavā finišē piektie
Artūrs Rinkevičs un Ardis Daniels Bedrītis. Foto: FIVB

Pasaules kausa tūres vienas zvaigznes turnīru Polijas galvaspilsētā Varšavā noslēguši Latvijas pludmales volejbolisti Artūrs Rinkevičs un Ardis Daniels Bedrītis. Latvieši ceturtdaļfinālā piekāpās nīderlandiešiem Leonam Luini un Tijam Nijeboram, turnīru noslēdzot piektajā vietā.

Artūrs Rinkevičs un Ardis Daniels Bedrīts turnīru sāka ar divām uzvarām, kas ļāva iekļūt ceturtdaļfinālā. Tajā par latviešu pretiniekiem kļuva Leons Luini un Tijs Nijebors no Nīderlandes, kuri dienas sākumā ar 2-0 (21:12, 21:9) sagrāva Mihailu Samoilovu un Rinaldu Aišpuru.

Spēli latvieši sāka ļoti labi, izvirzoties vadībā ar 7:3. Līdz seta vidum Rinkevičs un Aišpurs palielināja savu pārsvaru vēl par punktu, dodoties tehniskajā pārtraukumā pie labvēlīga rezultāta 13:8. Seta otrajā pusē nekas neliecināja, ka nīderlandieši varētu atspēlēties, bet tas tā tomēr notika. Latvijas duets seta galotni sāka vien ar divu punktu pārsvaru, bet tad zaudēja piecus punktus pēc kārtas, samierinoties ar sāpīgu zaudējumu - 18:21.

Otrā seta sākumā Nīderlandes pludmales volejbolisti izvirzījās vadībā ar 4:2, bet tad latvieši atguva vadību un paši tika pie divu punktu pārsvara (7:5). Rinevičs un Bedrītis arī šoreiz pārsvaru nenoturēja, bet arī pretinieki neieguva vairāk nekā minimālu pārsvaru. Seta otrajā pusē dueti cīnījās līdzīgi, te vienam, te otram esot minimālā vadībā. Seta galotnē pirmie pie divu punktu pārsvara tika nīderlandieši, izvirzoties vadībā ar 18:16. Nīderlandes duets tika pie trim mačbumbām, no kurām tikai vienu atspēlēja Rinkevičs un Bedrītis, zaudējot spēlē ar 0-2 (18:21, 18:21) un noslēdzot turnīru piektajā vietā.