Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Koronavīruss ievieš korekcijas Pļaviņa un Toča plānos - duets nedosies uz Kataru

Jānis Celmiņš

Koronavīruss ievieš korekcijas Pļaviņa un Toča plānos - duets nedosies uz Kataru
Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs. Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs nedosies uz jaunnedēļ Katarā notiekošo Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) Pasaules kausa četru zvaigžņu turnīru, portālu Sportacentrs.com informēja Pļaviņš.

Katara pieņēmusi lēmumu, ka tie, kuri pēdējo divu nedēļu laikā bijuši valstīs, kuras skāris koronavīruss, tiek ievietoti divu nedēļu karantīnā. FIVB spēlētājiem izplatījusi valstu sarakstu, kurā ir arī Ēģipte. Šajā valstī kopš gada sākuma treniņnometni aizvada arī Pļaviņš / Točs. Līdz ar to Latvijas pludmales volejbola komanda, kura jau garantējusi dalību olimpiskajās spēlēs, uz Kataru nedosies un jau pavisam drīz atgriezīsies Ēģiptē, lai turpinātu gatavošanos pludmales volejbola sezonas sākumam.

Šobrīd ir skaidrs, ka Latvijas dueta pirmais turnīrs, kurā plānots startēt ir Jūrmalā notiekošais FIVB Pasaules kausa triju zvaigžņu turnīrs, kas Latvijā norisināsies no 6. līdz 10. maijam.

Šobrīd nav skaidrs, vai uz Kataru dosies otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs / Jānis Šmēdiņš.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-05 12:20, pirms 5 gadiem
Sam/Sme no 1. marta trenējas Dubaijā