Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Janvāra brazīlietis" jau šajā nedēļas nogalē

Jānis Celmiņš

"Janvāra brazīlietis" jau šajā nedēļas nogalē
Foto: www.beachvolley.lv

2011. gads ir iesācies un veiksmīgi aizvadīts jau pirmais turnīrs – Amatieru A divīzija, nu ir kārta noteikt - kurš Janvārī būs labākais Brazīlijā. Janvāra Lielā un Mazā Brazīlieša titulus noskaidrosim svētdien, 9. janvārī, pludmales sporta centrā „Brazīlija”. Sākums 12.00, reģistrācija no 11.30. Turnīrā var piedalīties ikviens, kam ir vēlme izkustēties siltās „Brazīlijas“ smiltiņās un jauki pavadīt laiku.

Arī 2011. gadā katru mēnesi tiek noskaidrots labākais mēneša spēlētājs, iegūstot mēneša Lielā un Mazā Brazīlieša titulu. Turnīrs norisinās pēc "King of the beach" formāta – spēlētāji, mainot spēles partnerus, individuāli krāj punktus.

Dalībai turnīrā spēlētāji var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu līdz 5. janvāra plkst. 17:00 uz beachvolley@beachvolley.lv, rakstot turnīra nosaukumu, norises laiku, dalībnieka vārdu un uzvārdu, tālruni un e-pastu. Reģistrācija turnīram 9. janvārī no plkst. 11:30, dalības maksa 10 Ls vienam spēlētājam.

Pludmales centrā „Brazīlija” pieejamas gan dušas, gan ģērbtuves, kā arī „Cafe Brazil”, kurā katrs spēlētājs var ieturēt „Turnīra pusdienas” tikai par 2,30 Ls.

Tuvākie turnīri:

16. janvārī Amatieru B divīzija
23. janvārī Mix divīzija
29.-30. janvārī Starptautiskais veterānu ziemas pludmales volejbola turnīrs