Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Regža/Āboliņš piektie pasaules junioru čempionātā

Jānis Pārums

Regža/Āboliņš piektie pasaules junioru čempionātā
Haralds Regža un Armands Āboliņš
Foto: beachvolley.lv

Latvijas jaunie pludmales volejbolisti Haralds Regža un Armands Āboliņš pasaules junioru čempionātā Kanādā šodien cīņā par iekļūšanu pusfinālā piekāpās Brazīlijas pārim, ierindojoties dalītā piektajā vietā.

Latvijas dueta šīvakara pretinieki, brazīlieši Vitors Felipe un Markuss turnīrā bija izsēti ar otro numuru, tāpēc bija skaidrs, ka viegla cīņa mūsējos negaida. Tas apliecinājās arī laukumā - nedaudz vairāk kā pusstundā Regža/Āboliņš atzina brazīliešu pārākumu divos setos ar 16:21, 14:21. Tādejādi latviešiem piektā vieta.

Jau vēstīts, ka Armands un Haralds sacensības sāka G grupā, kur izcīnīja divas uzvaras un nodrošināja otro vietu, kas garantēja dalību turnīra otrajā fāzē. Tur mūsējiem pretī stājās Kanādas duets Del Bianko un Čovs, kuri sacensībās izsēti ar septīto numuru. Latvijas duets šo maču aizvadīja ļoti veiksmīgi, tiekot tiekot pie uzvaras divos setos.

Izmantotie resursi:
fivb.org

  +1 [+] [-]

, 2011-09-03 21:27, pirms 13 gadiem
Apsveicu, liels sasniegums,prieks par jaunajiem Latvijas sportistiem .godam nopelniits.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-03 21:28, pirms 13 gadiem
Nu liels prieks APSVEICU!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-09-04 11:37, pirms 13 gadiem
Haraldu par prezidentu, Armandu par premjeru!!!