Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš PK posmā Polijā spēlēs duetā ar Tomu Šmēdiņu

Jānis Celmiņš

Pļaviņš PK posmā Polijā spēlēs duetā ar Tomu Šmēdiņu
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Renārs Buivids

No 4. līdz 9. augustam Polijas pilsētā Stare Jablonki risināsies kārtējais FIVB pasaules kausa posms pludmales volejbolā. Mārtiņš Pļaviņš tajā startēs kopā ar Tomu Šmēdiņu. Polijas smiltīs kopā startēs četri Latvijas dueti.

Aizvadījis divus "Grand Slam" turnīrus (Maskavā un Marseļā) kopā ar Jāni Šmēdiņu, Mārtiņš Pļaviņš Polijas pasaules kausa posmā Stare Jablonki startēs kopā ar Tomu Šmēdiņu. Šis gan nav Mārtiņa kārtējais eksperiments, bet gan piespiedu pārinieka maiņa.

Jānis Šmēdiņš kopā ar Ingaru Ivanovu šonedēļ turpinās gatavoties Eiropas U-23 čempionātam, kas no 13. līdz 16. augustam risināsies Kaļīņingradā, bet viņa pārinieks pēdējos divos pasaules kausa posmos Mārtiņš Pļaviņš uz Poliju dosies kopā ar Jāņa brāli Tomu Šmēdiņu. Tas tiek darīts tādēļ, lai turpinātu krāt FIVB reitinga punktus un nav kārtējais Mārtiņa eksperiments. Turnīru Polijā Pļaviņš / T. Šmēdiņš sāks ar kvalifikācijas sacensībām.

Latvijas čempionāta "Zelta OPEN" trešajā posmā jau nākamajā nedēļas nogalē Toms atgriezīsies pie sava ierastā pārinieka Arta Caica, bet Mārtiņš spēlēs kopā ar Andri Krūmiņu.

Uz Poliju dosies vēl trīs Latvijas dueti – Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins, Inguna Minusa / Inese Jursone un Latvijas brāļu "bīča" duets Jānis Freidenfelds / Mārtiņš Freidenfelds. Pirmie divi sacensības sāks ar pamatturnīru, bet Freidenfeldiem jāstartē kvalifikācijā.

Izmantotie resursi:
fivb.com
beachvolley.lv

  +2 [+] [-]

, 2009-08-03 09:28, pirms 15 gadiem
Tas ir labi, lai viņiem izdodas!

  -1 [+] [-]

, 2009-08-03 09:32, pirms 15 gadiem
O, biju jau noticeejis, ka brachkas naakushi pie praata un saakushi speeleet sava skila atbilstoshos turniiros, nee atkal brauc uz PK kvalifikaacijas pirmo un vieniigo speeli.... Tos gan dizjkjibele laikam neskar!

  +2 [+] [-]

, 2009-08-03 10:02, pirms 15 gadiem
Patīkami,ka Saša ar Ruslanu ciena viens otru,tas parādās viņu ļoti labajos rezultātos un psiholoģiski arī viņi ir stipri,tas droši vien ir arī trenera nopelns.

     [+] [-]

, 2009-08-03 10:22, pirms 15 gadiem
izlasot virsrakstu jau nodomāju pļaviņš maina partnerus kā zeķes, bet nu viss kārtībā lai izdodas

     [+] [-]

, 2009-08-03 10:56, pirms 15 gadiem
Plavinam nu beidzot ir atradums!GAIDISIM panakumus!

  +1 [+] [-]

, 2009-08-03 11:51, pirms 15 gadiem
Slīpais rakstīja: O, biju jau noticeejis, ka brachkas naakushi pie praata un saakushi speeleet sava skila atbilstoshos turniiros, nee atkal brauc uz PK kvalifikaacijas pirmo un vieniigo speeli.... Tos gan dizjkjibele laikam neskar!
Kāda Tev šķirba, kur un par cik viņi brauc. Ja es varētu, es arī brauktu, kaut vai paskatīties. Kā ta savādāk to skilu uzkačāt, ja ne spēlējot pret augstas raudzes pretiniekiem?

  -3 [+] [-]

, 2009-08-03 13:39, pirms 15 gadiem
Sāk šķist,ka Pļaviņam pašam ir problēmas,šādi mainot pāriniekus nekas labs nevar sanākt,katrā ziņā,lai veicam džekam,bet nu tā savu meistarību neattīstīsi līdz maksimumam,ja tik bieži būs jāpielāgojas un jāpierod pie komandas biedra

     [+] [-]

, 2009-08-03 22:25, pirms 15 gadiem
bomba696 rakstīja: Kāda Tev Å¡Ä·irba, kur un par cik viņi brauc. Ja es varÄ“tu, es arÄ« brauktu, kaut vai paskatÄ«ties. Kā ta savādāk to skilu uzkačāt, ja ne spÄ“lÄ“jot pret augstas raudzes pretiniekiem?
Braukaat jau vari, esi kaa tuurists, bet ne jau kaa izsmiekls vairaaku gadu garumaa! Ka nav tai kazai piena, tad nav! No saakuma paraadi ka vari ko pashu maajaas un tad saac liidz Igaunijai aizbraukt....