Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

T. Šmēdiņš un Caics uzvar EEVZA posmā Pērnavā

Jānis Celmiņš

T. Šmēdiņš un Caics uzvar EEVZA posmā Pērnavā
Toms Šmēdiņš un Artis Caics
Foto: www.cev.lu

Latvijas pludmales volejbolisti Toms Šmēdiņš un Artis Caics izcīnījuši uzvaru Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas (EEVZA) trešajā posmā, kas šajā nedēļas nogalē risinājās Igaunijas pilsētā Pērnavā.

Dalību turnīrā bija pieteikuši pludmales volejbolisti no Igaunijas, Latvijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Kazahstānas, Somijas un Krievijas. Sestdienas rītā tika aizvadīts kvalifikācijas turnīrs, bet jau dienas vidū sākās pamatturnīra spēles.

Pamatturnīrā iekļuva septiņi Latvijas dueti, taču diviem no tiem Gintam Antomam / Dāvim Nātriņam un brāļiem Austrim un Ringoldam Štāliem turnīrs beidzās pēc pirmajām divām spēlēm. Vislabāk no latviešiem veicās Tomam Šmēdiņam un Artim Caicam, kuri līdz finālam aizspēlējās zaudējot tikai vienu setu. Izšķirošajā mačā par uzvaru turnīrā Šmēdiņam un Caicam pretī stājās Rivo Vesiks (regulāri startē PK posmos), kurš šajā turnīrā spēlēja kopā ar Stenu Esnu. Abi dueti šajā turnīrā reiz jau bija tikušies un tad uzvaru trijos setos svinēja Latvijas pāris. Arī finālā Tomam ar Arti problēmas neradās – 2:0 (21:18, 21:7) un viņi uzvarēja šajā turnīrā. Cīņā par trešo vietu cits Latvijas duets Toms Benjavs / Jānis Sakniņš atzina brāļu Kristiana un Karela Kaisu pārākumu – 1:2 (21:19, 18:21, 10:15).

Septīto vietu posmā izcīnīja Ingars Ivanovs un Artūrs Kiseļevs, devīto Arnis Tunte / Edgars Točs un Ģirts Glāzers / Sandris Kalniņš.

Jāpiemin, ka EEVZA piektais posms risināsies Latvijā, Dzintaru pludmalē no 11. līdz 14. augustam, bet jau nākamajā nedēļas nogalē (8. – 10. jūlijā) liela daļa labāko mūsu duetu pulcēsies Saulkrastos uz „Saulkrastu Kokteiļa” turnīru.

EEVZA trešā posma rezultāti: Premium7 Grand Prix 2011 tulemused

Izmantotie resursi:
volley.ee

  +3 [+] [-]

, 2011-07-03 19:19, pirms 13 gadiem
Igaunji droshi ka domaa ka finaals riit .... malachi, apsveicu

  +1 [+] [-]

, 2011-07-03 19:21, pirms 13 gadiem
Prieks par viņiem , vēl piektdien redzēju cītīgi trenējoties Dzintaru pludmalē..