Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Otrā posma pusfinālos jau Šmēdiņš / Caics un Iecelnieks / Marnics

Jānis Celmiņš

Otrā posma pusfinālos jau Šmēdiņš / Caics un Iecelnieks / Marnics
Artis Caics
Foto: www.beachvolley.lv

Sestdien Dubultu pludmalē noskaidroti Latvijas čempionāta pludmales volejbolā "Zelta OPEN" otrā posma pirmie pusfinālisti. Pusfinālos, kas risināsies svētdien, jau iekļuvuši Kristiāns Marnics / Lauris Iecelnieks un Toms Šmēdiņš / Artis Caics.

Kristiāns Marnics / Lauris Iecelnieks un Toms Šmēdiņš / Artis Caics (LČ pirmajā posmā izcīnīja otro vietu) līdz pusfinālam tika pa nosacīti vieglāko "taku" – tā saukto "uzvarētāju zaru". Izcīnījuši uzvaras trijās spēlēs, abi dueti iekļuva pusfinālos, kas risināsies rīt.

Par iekļūšanu pusfinālos rīt cīnīsies Ģirts Glāzers / Sandris Andrejevs, kuriem pretiniekos būs Raimonds Vilmanis / Kaspars Salmiņš (labāko sešiniekā iekļuva arī pirmajā LČ posmā), bet otrā ceturtdaļfinālā spēkiem mērosies Toms Vanags / Artūrs Kiseļevs (pirmajā LČ posmā izcīnīja trešo vietu) un Ingars Ivanovs / Jāni Vāvers.

Pavisam nedaudz līdz vietām ceturtdaļfinālos pietrūka Gintam Antomam duetā ar Dāvi Nātriņu un Lietuvas duetam Mariušam Vasiļauskas / Vadimas Ņikiforovas. Lietuvieši dalību turnīrā sāka jau vakar ar kvalifikācijas sacensībām.

No cīņas par iekļūšanu labāko skaitā traumas dēļ bija spiesti izstāties Arnis Tunte un Edgars Točs (sacensībās bija izsēti ar otro numuru). Tāpat divus zaudējumus šodien piedzīvoja arī brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi, kā arī Klāvs Zaļkalns un Jānis Rudzītis. Neveicās arī Genādija Samoilova skolotajiem Aleksandram Solovejam un Rihardam Finsteram, kuriem pēc ceturtās vietas LČ pirmajā posmā, šoreiz nācās samierināties ar 13. vietu.

Rīt Dubultu pludmalē risināsies izšķirošās cīņas. Pirmā 1/4 fināla uzvarētāji pusfinālā spēlēs ar Šmēdiņu un Caicu, otrā ar Marnicu un Iecelnieku.

LČ "Zelta OPEN" otrā posma atlikušās spēles (svētdien, 4. jūlijs)

11.00 1/4 fināls Glāzers / Andrejevs – Vilmanis / Salmiņš
12.00 1/4 fināls Vanags / Kiseļevs – Ivanovs / Vāvers
13.00 1/2 fināls Šmēdiņš / Caics - ?
14.00 1/2 fināls Marnics / Iecelnieks - ?
15.00 Spēle par trešo vietu
16.30 Fināls

Pamatturnīra spēļu rezultāti: beachvolley.lv

  -1 [+] [-]

, 2010-07-03 23:27, pirms 14 gadiem
Otrais 1/4 fināls būs ļoti labs...

Fināls Šmēdiņš / Caics - Vanags / Kiseļevs diezgan paredzams, bet arī Ķengurs var šo to sajaukt...

ar to domāju, ka viens no šiem trim duetiem uzvarēs posmā!

šaubos vai Marnics / Iecelnieks rīt kaut ko iespēs....

  -1 [+] [-]

, 2010-07-04 08:02, pirms 14 gadiem
Finālā: Šmēdiņš/Caics vs Ivanovs/Vāvers.