Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Birzulis: "Viegla pastaiga nav gaidāma"

Jānis Celmiņš

Birzulis: "Viegla pastaiga nav gaidāma"
Aigars Birzulis
Foto: PlavinsSmedins.lv

Latvijas vīriešu pludmales volejbola izlase ceturtdien veiksmīgi uzsāka Kontinentālā kausa izcīņas otrās kārtas spēles. Pēc pirmajiem mačiem viedoklis par sasniegto ir mūsu komandas galvenajam trenerim Aigaram Birzulim.

Jau ziņojām, ka ceturtdien veiksmīgi Kontinentālā kausa izcīņas otrās kārtas spēles aizvadīja Latvijas pludmales volejbolisti. Vīri apspēlēja Francijas izlasi, bet dāmām bija brīvdiena. Piektdien smiltīs dosies kā dāmas tā kungi, tiekoties attiecīgi ar Krievijas un Šveices pludmales volejbolistiem.

„Visumā labi aizvadīta diena. Spēlēts tika ne tuvu ideāli, bet pietiekami labi, lai Francija tiktu apspēlēta. Pūta visai stiprs ziemeļrietumu vējš, smiltis ne pārāk smagas, pietiekami silts ap 24 grādiem,” uz pirmo turnīra dienu atskatījās Latvijas komandas treneris Aigars Birzulis.

„Meitenēm kā jau minēju Kipras pārstāves neieradās, kas automātiski viņas iecēla turnīra pusfinālā, rīt pretiniekos Krievija. Arī vīriem nopietns pretinieks. Nomināli Šveices pirmais (Hoišers un Belaguarda) un ceturtais (Gabatulars un Šnaiders) pāris. Šveice tieši šim pasākumam nopietni gatavojušies. Viņi savās rindās veikuši kārtīgu renesansi, samainījušies partneriem un rezultāti tikai liecina par pozitīvām izmaiņām šajā frontē. Noteikti viegla pastaiga nav gaidāma. Varbūt vienīgi stiprais vējš varētu būt mums labs sabiedrotais, jo Šveice šādos apstākļos neko dižu nav sasnieguši, tomēr prognozēju nopietnu sacensību. Mums būs jāspēlē otrajā kortā, kur vēja ietekme ir lielāka, kā centrālajā, bet tajā cīnīsies Krievijas komandas,” treneris pauž, ka piektdien mūsējiem viegla pastaiga nebūs.