Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Otrajā "Pro divīzijas" turnīrā uzvar Salmiņš un Kalniņš

Jānis Celmiņš

Otrajā "Pro divīzijas" turnīrā uzvar Salmiņš un Kalniņš
Sandris Kalniņš un Kaspars Salmiņš
Foto: www.beachvolley.lv

Ar Sandra Kalniņa un Kaspara Salmiņa (komandas nozaukums – FIFAN) uzvaru sestdien Pludmales sporta centrā "Brazīlijā" noslēdzās otrais "Pro divīzijas" turnīrs pludmales volejbolā. Finālā Salmiņš / Kalniņš apspēlēja Dāvi Nātriņu un Gintu Antomu (Ziemassvētku brīnums).

Turnīri Pludmales sporta centrā "Brazīlija" kļūst ar vien regulārāki un līdz ar to arī tautas mīlētāki. Sestdien turnīrā startēja visdažādākā līmeņa "bīča" dueti, pēc skaita 19. Dalībnieku vidū bija gan olimpisko spēļu dalībnieks Mārtiņš Pļaviņš, gan Eiropas čempione pludmales volejbolā Inguna Minusa, gan vairāki Latvijas čempionāta posmu regulāri dalībnieki.

Finālā cēsnieki Kaspars Salmiņš / Sandris Kalniņš apspēlēja Dāvi Nātriņu un Gintu Antomu, bet cīņā par trešo vietu Mārtiņš Pļaviņš / Armands Celitāns guva virsroku pār Klāvu Zaļkalnu un Jāni Rudzīti.

Vietu sadalījums: beachvolley.lv

Jau nākamajā nedēļas nogalē PSC "Brazīlija" risināsies Ametieru turnīrs, kuram pieteikšanās jau sākusies.

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-01-03 10:16, pirms 14 gadiem
Oj Ints Teterovskis diemžēl pēdējais... es jau domāju ka viņam vajadzēja ar kādu no brāļiem Kokariem kopā spēlēt... =/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-03 19:09, pirms 14 gadiem
Kasīt, bija jāiepozē, nevis uzreiz pie dāvanām jālien