Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs: "Hallē ir viss nepieciešamais"

Jānis Celmiņš

Samoilovs: "Hallē ir viss nepieciešamais"
Aleksandrs Samoilovs "Brazīlijā"
Foto: www.samoilovs.lv

"Viss iekšējais dizains atbilsts halles nosaukumam un halle ir ļoti mājīga," iemēģinājis jauno pludmales volejbola sporta halli "Brazīlija", atzīst Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs.

Jau ziņojām, ka sestdien, 5. decembrī, plkst. 13:00 Rīgā, Jūrkalnes ielā 100 notiks Baltijas pirmā pludmales sporta centra "Brazīlija" atklāšanas svētki.

Šīs nedēļas sākumā halli iemēģināja viens no mūsu labākajiem Latvijas pludmales volejbolistiem Aleksandrs Samoilovs, kurš savā interneta mājas lapā samoilovs.lv izteicis viedokli par jaunizveidoto sporta centru. "Biju aizbraucis uz pludmales volejbola halli „Brazīlija” Jurkalnes iela 100, kur jau notika pirmās izmēģinājuma spēles. Ieraugot halli es biju šoka, no tā cik labi viss ir uztaisīts, zinot, ka visus darbus paspēja pabeigt mēneša laikā," stāsta Samoilovs.

Pludmales volejbolists ir apmierināts ar hallē redzēto. "Viss iekšējais dizains atbilsts halles nosaukumam un vispār halle ir ļoti mājīga un gribējās palikt tur uz ilgāku laiku. Šajā hallē ir viss, kas ir nepieciešams: četri volejbola laukumi (vai divi volejbola un viens futbola), ģērbtuves ar dušām, kafejnīca un atpūtas stūrītis bērniem. Smiltis ir ļoti līdzīgas tām, kas tiek izmantotas pasaules kausos un vislabākais ir tās, ka visiem laukumiem ir apsildāmās grīdas (tas ir smiltīs) un līdz ar to nesals kājās."

Sporta veida vajadzībām pielāgots iepriekš Jūrkalnes ielā esošais "Ford" un "Mazda" auto centrs, savukārt pirms divām nedēļām pludmales volejbola laukumi tika izveidoti arī "Skonto" hallē. Sporta centrā arī ziemas apstākļos būs iespēja spēlēt ne tikai pludmales volejbolu. Halli var pielāgot arī citu sporta veidu spēlēšanai.

Izmantotie resursi:
brazil.lv
samoilovs.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-12-02 19:57, pirms 14 gadiem
Nu super!

  -1 [+] [-]

, 2009-12-02 22:46, pirms 14 gadiem
Fordus izmetāt ārā, a?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja