Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa/Kravčenoka un Brailko/Namiķe Nāciju kausā sāk ar zaudējumu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Graudiņa/Kravčenoka un Brailko/Namiķe Nāciju kausā sāk ar zaudējumu
Anete Namiķe. Foto: CEV

Vīnes sācies CEV Nāciju kauss jeb pirmais Eiropas čempionāts pludmales volejbola izlasēm. Pirmajā mačā Latvijas sieviešu izlase piekāpās Nīderlandes dāmām (0-2), bet plkst. 17.45 pret spānietēm cīnīsies par ceturtdaļfinālu.

Kā jau ziņots, lai gan šāds pasākums notiek pirmoreiz, ir sapulcināts spēcīgs sastāvs.

• Šis turnīrs kaut kādā ziņā ir līdzīgs Kontinentālajam kausam. Atšķirības - piedalās spēcīgākās komandas; vispirms ir spēles grupā; otrais duets cīnās pret otro un pirmais pret pirmo; neizšķirta gadījumā tek spēlēts zelta sets līdz 15 punktiem.

• Latviju pārstāv tikai sieviešu izlase - Tokijas olimpisko spēļu ceturtās vietas īpašnieces Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka un 2020. gada U20 Eiropas čempiones Anete Namiķe/Varvara Brailko.

• Pirmajā mačā Latvija spēkojas ar Nīderlandi. Namiķe/Brailko zaudēja Emijai van Drīlai/Pleunai Ipmai (11:21, 13:21), bet Graudiņa/Kravčenoka piekāpās Meksimai van Drīlai/Emmai Pīrsmai - 19:21, 21:17, 15:17.

• A grupā ir arī Latvija, Šveice, Nīderlande un Spānija. Lai tiktu tālāk, grupā jāizcīna vismaz trešā vieta. Grupu uzvarētājas tiks pusfinālā, bet otrās un trešās labākās izlases kvalificēsies ceturtdaļfinālam.

2. augusta spēļu kalendārs (pēc Austrijas laika)

• Otrajā laukumā ieplānotais Latvijas un Nīderlandes mačs netika pārraidīts. Paralēli centrālajā laukumā Šveice pārspēja Spāniju, ko varēja vērot gan CEV youtube.com kanālā, gan EuroVolley.tv.

2. augustā plkst. 17.45 mūsu izlase cīnīsies par tikšanu tālāk. Pretī stāsies spānietes, kuras zelta setā piekāpās šveicietēm. Latvijas un Spānijas mačs būs skatāms EuroVolley.tv, kur ir arī "free trial" iespēja.

• Cīnoties par ceturtdaļfinālu, spēlēs Namiķe/Brailko un Daniela Alvaresa/Tanja Moreno, kā arī Graudiņa/Kravčenoka un Marija Karro/Anhela Lobato.

Izmantotie resursi:
cev.eu/beach/nations-cup
beachvolleyball.at

     [+] [-]

, 2022-08-02 12:36, pirms 2 gadiem
Negaidīju ka mūsējās nospēlēs tik vāji, īpaši labākais pāris.

     [+] [-]

, 2022-08-02 12:44, pirms 2 gadiem
Labi vien ir ka nerādīja LAT vs NED. Varbūt saņemsies uz spānietēm.

  -2 [+] [-]

, 2022-08-02 12:53, pirms 2 gadiem
Pēc olimpiskās spēles sportistu līmenis strauji pasliktinājās. Vairāk skar dāmu volejbolistes. Kur meklējama tādas pārmaiņas un nestabilitāte. Varbūt jāmeklē citu treneri.

  +2 [+] [-]

, 2022-08-02 13:08, pirms 2 gadiem
Pagaidām vēl nesteigsimies notikumiem pa priekšu. Nīderlande tomēr ir pludmales volejbola lielvalsts. Vēl priekšā cīņas ar Spāniju (ar Šveici laikam mums tad sanāk ka nebūs jāspēlē grupas ietvaros?), kuras noteikti ir ņemamākas par nīderlandietēm...

Galu galā, viens zaudējums grupā neko nemaina - galvenais jātiek 1/4 finālā un tad arī sāksies nopietnākās cīņas...

  +2 [+] [-]

, 2022-08-02 14:44, pirms 2 gadiem
...ir kritumi - tā tas sportā notiek...un komandā nav 12 spēlētāju kā basketbolā, bet tikai divas un arī maiņu nav...vienai brūtgāns aizgājis pie citas un viss - dāma nedomā par bumbas servi, bet kā tas cūka to uzdrīkstējās!!...es viņam visu sevi atdevu, atteicu tādiem foršiem džekiem, bet tas cukurdupsis aizgāja pie citas...un tā tālāk, un tā tālāk....tāda ir dzīve, tāds ir sex...

  +1 [+] [-]

, 2022-08-02 16:21, pirms 2 gadiem
Nokia5030 rakstīja: Negaidīju ka mūsējās nospēlēs tik vāji, īpaši labākais pāris.
Graudiņai droši vien aklimatizācijas grūtības, nupat tak vinnēja ASV posmu, viņa ir labā formā, gan jau iespēlēsies...
Otrais pāris gan pabēdīgi - bet tāpēc jau vajag katrai bloķētāju, ka tādā līmenī ar aizsardzību vien neuzvarēsi ... paaugsies jaunās, cerams būs pat vairāki labi pāri

     [+] [-]

, 2022-08-02 18:23, pirms 2 gadiem
pirmo spēli pret spānietēm zaudējām, tā ka tagad viss atkarīgs no Graudiņas/Kravčenokas