Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa / Jursone kvalifikācijā sāks pret zviedrietēm

Krišs Upenieks

Minusa / Jursone kvalifikācijā sāks pret zviedrietēm
Ingunas Minusa un Inese Jursone
Foto: www.cev.lu

Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone rīt sāks cīņu par iekļūšanu Polijas pilsētā Stare Jablonki notiekošā FIVB ''Grand Slam'' sērijas posma pamatturnīrā. Kvalifikācijas pirmajā kārtā latvietēm būs jāspēlē pret Zviedrijas duetu Ljunkvistu / Gustavsoni.

Pēc izcīnītās 17. vietas Austrijas pilsētā Klāgenfurtē notikušajā FIVB ''Grand Slam'' sērijas turnīrā Inguna Minusa un Inese Jursone devās uz Polijas pilsētu Stare Jablonki, lai piedalītos kārtējā ''Grand Slam'' sērijas posmā.

Arī šis turnīrā Latvijas pludmales volejbola duetam jāsāk no kvalifikācijas, kurā mūsējās ir izsētas ar 10. numuru, kas kvalifikācijas pirmajā kārtā latvietēm pretī deva ar 23. numuru izsētās zviedrietes Ljunkvistu un Gustavsoni.

2010. gada sezonā Andželika Ljunkvista un Asa Gustavsone kopā ir spēlējušas tikai vienā turnīrā. Pagājšnedēļ šis Zviedrijas duets piedalījās Austrijas pilsētā Klāgenfurtē notikušajā FIVB ''Grand Slam'' sērijas turnīrā, bet tālāk par kvalifikācijas kārtu zviedrietes netika.

Rīt Latvijas un Zviedrijas duets tiksies uz centrālā korta, kas nozīmē, ka spēle vērojama būs arī bukmeikeru kantora Bwin.com mājas lapā internetā. Spēles sākums pulksten 14:00 pēc Latvijas laika.

Šīs spēles uzvarētājs kvalifikācijas izšķirošajā kārtā tiksies ar Spānijas dueta Liliana / Bakverizo (7.) un Ukrainas dueta Baburina / Smetaņuka (26.) spēles uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...