Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Klāgenfurtes FIVB "Grand Slam" turnīra uzvarētāji noskaidroti

Egils Broks
Egils Broks

Klāgenfurtes FIVB "Grand Slam" turnīra uzvarētāji noskaidroti
Turnīra finālisti
Foto: fivb.com

Šodien noslēdzies Austrijas pilsētā Klāgenfurtē notiekošais FIVB "Grand Slam" turnīrs. Kungiem uzvaru svinēja galvenie favorīti Tods Rodžerss un Fils Dalhauzers, bet dāmām, bez liela pārsteiguma, par uzvarētājām kļuva brazīlietes Larisa un Džuliāna.

Olimpiskie čempioni Tods Rodžerss un Fils Dalhauzers finālspēlē pierādīja savu pārākumu, 53 minūšu laikā, divos setos pārspējot citu Amerikas duetu Fuerbringers / Lukena, kuri turnīrā bija izlikti ar 12. numuru - 2:0 (21:18, 21:19).

Spēlē par trešo vietu tikās divi Brazīlijas ''bīča'' dueti Emanuels / Elisons un Araujo / Rikardo. Aizraujošā cīņā, divos setos pārāki biji Emanuels / Elisons 2:0 (21:18, 24:22), kuri turnīrā biji izlikti ar augsto 3. numuru.

Dāmu turnīra finālā, tāpat kā cīņā par trešo vietu kungiem, spēlēja tikai Brazīlijas pārstāves. Bez lieliem pārsteigumiem uzvarēja pludmales volejbola ranga līderes Larisa un Džuliāna, kuras pārspēja Viviannu un Limu (24.) - 2:0 (21:13, 21:19).

Nākošais FIVB "Grand Slam" turnīrs Polijā norisināsies jau jaunnedēļ.

Izmantotie resursi: BeachVolley page

  +1 [+] [-]

, 2010-08-02 01:01, pirms 14 gadiem
Dalgauzers un Rodžers vnk monstri, sāk jau apnikt tā dominance, vajadzētu lai mūšejie pārņem