Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Klāgenfurtes smiltīs uzvar brazīlietes un amerikāņi

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Klāgenfurtes smiltīs uzvar brazīlietes un amerikāņi
Žuliana un Larisa
Foto: www.fivb.com

Bez lieliem pārsteigumiem noslēdzies Austrijas pilsētas Klāgenfurtes FIVB „Grand Slam” posms pludmales volejbolā. Sievietēm par čempionēm kļuva brazīlietes Larisa un Žuliana, bet vīriem amerikāņi Dalhauzers un Rodžerss.

Šonedēļ Austrijā norisinājās noslēdzošais šīs sezonas FIVB „Grand Slam” posms pludmales volejbolā. Latviju tajā pārstāvēja divi dueti – Inguna Minusa un Inese Jursone, kā arī Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins.

Vīru konkurencē Aleksandrs un Ruslans startēja ļoti veiksmīgi. Sākot no kvalifikācijas viņi tika pie piecām uzvarām pēc kārtas, bet astotdaļfinālā zaudēja šveiciešiem Heijeram un Hoišeram, noslēgumā ieņemot devīto vietu. Posma pusfinālā iekļuva četru valstu pārstāvji, bet par galveno balvu cīnījās amerikāņi Fils Dalhauzers un Tods Rodžerss, kā arī Hārlijs un Elisons no Brazīlijas. Saspringtā triju setu spēlē uzvarēja amerikāņi (21:19, 12:21, 15:12), triumfējot otrajā posmā pēc kārtas. Trešā vieta šoreiz tika Nīderlandes duetam Numerdors/Šuils, kuri ar 21:19, 21:17 apspēlēja krievus Kolodinski un Barsuku.

Sieviešu turnīrā mūsu duets Inguna Minusa un Inese Jursone pamatsacensībām nekvalificējās, jo pirmajā kvalifikācijas mačā piekāpās mājiniecēm Svobodai un Jasperei. Pamatturnīrā vissekmīgāk nostartēja brazīlietes Larisa un Žuliana, kuras finālā pārliecinoši pārspēja amerikānietes Brenegu un Jangsu – 21:12, 21:15. Arī bronzas godalgas šoreiz amerikānietēm – Rosai un Kesijai, kuras ar 21:19 un 21:17 sarūgtināja mājinieces Mantanjoli/Hanzeli.

Nākamajā nedēļā FIVB pasaules kausa posms norisināsies Polijā, bet tas vairs nebūs „Grand Slam” nozīmes. Arī tajā startēs vairāki Latvijas dueti.

Izmantotie resursi:
fivb.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-03 09:27, pirms 15 gadiem
Bljin, kaa besii, ka pludmales volejbolaa nevar paluugt atkaartojumu, noskatiities striidiigaas situaacijas pie tiikla (teniss, hokejs, utt). Uzskatu, ka tas kanaadietis kursh tiesaaja pieljaava speeles gaitaa 3 rupjas kljuudas, visas par labu jenkjiem, turklaat peedeejo 3 seta beigaas pie 9:10, kur Todam labi bija redzami divi pieskaarieni....
Skumji, jo Harlijs ar Alisonu bija labaaki!!!!