Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Samoilovs: "Amerikāņi ilgi gaidījuši iespēju revanšēties Mārtiņam"

Samoilovs: "Amerikāņi ilgi gaidījuši iespēju revanšēties Mārtiņam"
Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.com

"Visas apakšgrupu spēles aizvadījām ļoti disciplinēti. Izmantojām priekšrocības spēlējot pretvēja laukuma pusē," pēc veiksmīgi aizvadītajām apakšgrupu cīņām FIVB "Grand Slam" turnīrā Norvēģijā atzīst Aleksandrs Samoilovs, kurš duetā ar Ruslanu Sorokinu jau nodrošinājuši vietu labāko 16 duetu skaitā.

Pateicoties pirmajām vietām apakšgrupās gan Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins, gan Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš jau nodrošinājuši vismaz 9. vietu, kas "Grand Slam" turnīrā ir ļoti labs sasniegums. Rīt mūsu pāri lūkos pacīnīties par krietni augstākām vietām. Abi Latvijas dueti pirmajās spēlēs svinēja tikai uzvaras.

Patīkamākās emocijas Aleksandram Samoilovam izraisījis mačs pret "Pret norvēģiem bija emocijām pārbagāta spēle. Pirmo setu nospēlējām ļoti labi, bet otro salauzām tikai galotnē. Kā jau zināms, man patīk spēlēt pie pilnām tribīnēm un ja vēl visi bļauj par pretiniekiem…"

Samoilovam un Sorokinam pretiniekos cīņā par vietu labāko astoņniekā būs brazīlieši Insfrans Bendžamins un Oskars Šmits Bruno vai amerikāņi Mets Fuerbringers un Niks Lukena. "Brazīliešus redzēju divos mačos – pret Mārtiņu un Jāni, kā arī pret igauņiem, bet amerikāņus spēlē pret krieviem. Es lieku uz amerikāņiem! Pēc zaudējuma Mārtiņam un Jānim brazīlieši izskatījās sašļukuši. Iespējams, pēc apakšgrupu spēlēm spēs atgūties, taču es tomēr paredzu amerikāņu uzvaru," saka Samoilovs.

Tāpat Samoilovs atzīst, ka interesanti būtu pavērot kā Rodžers un Dalhauzers spēlēs pret Pļaviņu un Šmēdiņu. "Amerikāņiem tas būs prestiža jautājums, viņi noteikti būs maksimāli koncentrējušies. Domāju, ka amerikāņi jau sen ir gaidījuši šo brīdi, lai atriebtos Mārtiņam par zaudējumu Pekinā. Atceros kā viņi bija koncentrējušies pirmajā mačā pēc Pekinas spēlējot pret mani un Ruslanu… Kaut ko tādu nebija nācies redzēt!"


, 2010-07-03 00:21, pirms 14 gadiem
Beidzot mūsu valsts bīčisti sāk rādīt labu sniegumu!
, 2010-07-03 00:31, pirms 14 gadiem
Atceros kā šodien Pekinas OS uzvaru pār Amerikāņiem ..sweet..
, 2010-07-03 00:43, pirms 14 gadiem
princese69 rakstīja: Atceros kā šodien Pekinas OS uzvaru pār Amerikāņiem ..sweet..
tas bija fantastiski, lai vairāk neteiktu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-07-03 08:30, pirms 14 gadiem
Jeņķi varēs turpināt gaidīt arī pēc šī turnīra.
, 2010-07-03 09:39, pirms 14 gadiem
pampars3 rakstīja: Štrunts tas viss,salīdzinājumā ar to ,kas notiek Dienvidāfrikā!
Jā, tur jau ilgstoši cilvēki ciešs badu
, 2010-07-03 10:38, pirms 14 gadiem
Zhils rakstīja: Jā, tur jau ilgstoši cilvēki ciešs badu
Dienvidāfrika ir visattistiitakaa āfrikas valsts un ja var uzriikot pk futbolaa, tad drizaak latvieshi ciesh badu!
, 2010-07-03 10:44, pirms 14 gadiem
Ka tik tie amīši nepārkoncentrējas
Līva Ēbere un Deniela Konstantinova. Foto: Latvijas Volejbola federācija

Ēbere/Konstantinova pārliecinoši uzvar trešajā setā, tiekot Madrides pusfinālā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. 1/4 finālā Latvijas tandēms Līva Ēbere/Deniela Konstantinova (#9) šovakar uzvarēja (21:23, 21:19, 15:9) spānietes Sofiju Isuskisu/Karolīnu Fernandesu (#14). Rīt plkst. 12.30 būs pusfināls - tiešraide šajā rakstā!
Līva Ēbere un Deniela Konstantinova. Foto: volleyballworld.com

Ēbere/Konstantinova iesoļo Madrides 1/4 finālā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Latvijas tandēms Līva Ēbere/Deniela Konstantinova (#9) uzvarēja (21:12, 21:18) spānietes Anu Vergaru/Anju Esarti (#15). Plkst. 19.00 būs ceturtdaļfināls - tiešraide šajā rakstā!
Līva Ēbere un Deniela Konstantinova. Foto: Artūrs Stiebriņš, CEV
2

Ēbere/Konstantinova Madridē piekāpjas galvenajām favorītēm un turpinās rīt

Spānijas galvaspilsētā Madridē risinās "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Latvijas tandēms Līva Ēbere/Deniela Konstantinova (#9) otrajā mačā zaudēja (21:16, 18:21, 10:15) pirmo kopīgo turnīru aizvadošām spānietēm Marijai Karro/Sofijai Gonsalesai (#1) un ieguva otro vietu A grupā. 18. maijā plkst. 12.00 izslēgšanas spēļu pirmā kārta.