Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionātā startēs trīs Latvijas vīru un viens dāmu duets

Jānis Celmiņš

Eiropas čempionātā startēs trīs Latvijas vīru un viens dāmu duets
Artis Caics
Foto: Renārs Buivids, www.beachvolley.lv

Eiropas čempionātā pludmales volejbolā, kas no 9. – 14. augustam risināsies Norvēģijas pilsētā Stavengerā, tāpat kā pagājušajā gadā, startēs trīs Latvijas vīru un viens sieviešu duets.

Jau iepriekš bija skaidrs, ka vīriešu konkurencē startēs divi mūsu pāri – Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins. Zem jautājuma zīmes bija Toms Šmēdiņa un Arta Caica dalība čempionātā, taču šodien publicētajā dalībnieku sarakstā iekļauti visi trīs mūsu pāri, tādejādi jau otro gadu pēc kārtas Latviju kontinenta čempionātā pārstāvēs trīs vīru dueti.

Sieviešu konkurencē startēs Inguna Minusa un Inese Jursone, kuras par Eiropas čempionēm kļuva pirms diviem gadiem.

Jāatzīmē, ka pagājušā gada Eiropas čempionātā Berlīnē Pļaviņš un Šmēdiņš izcīnīja bronzas godalgas un šogad viņiem šī pozīcija jāaizstāv. Iepriekš Stavangera bijusi ļoti veiksmīga Samoilovam ar Sorokinu un kā pauž Saša cer, ka arī šogad duetu Norvēģija neatstās tukšā.

  +6 [+] [-]

, 2011-08-01 23:47, pirms 13 gadiem
Varam tikai novērtēt to, ka tāda maza valstiņa ir bagāta ar bīčistiem. Liels prieks par to.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja