Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Nedēļas nogalē Dubultos risināsies LČ pludmales volejbolā 2. posms

Nedēļas nogalē Dubultos risināsies LČ pludmales volejbolā 2. posms
Artis Caics un Toms Šmēdiņš
Foto: www.beachvolley.lv

No 2. līdz 4. jūlijam Jūrmalā, Dubultu pludmalē "Orizzonte beach" pludmales volejbola stadionā (Baznīcas ielas galā) risināsies Latvijas pludmales volejbola čempionāta "Zelta OPEN" otrais šīs sezonas posms vīriešu duetiem. Dalību turnīram pieteicis 36 dueti, bet jau sestdien labākie 24 uzsāks sacensības "Zelta OPEN" 2. posma pamatturnīrā.

Astoņpadsmit no 36 duetiem, kuri pieteikuši dalību pirmajam Latvijas čempionāta sezonas posmam, bija iekļauti pamatturnīrā, bet pārējiem par iekļūšanu pamatsacensībās nāksies cīnīties kvalifikācijas turnīrā piektdien. Jau piektdien no pulksten 12.00 Jūrmalā - Dubultu pludmalē risinājās kvalifikācijas sacensības, kurās 18 dueti cīnījās par sešām ceļazīmēm uz pamatturnīru.

Dalību turnīram pieteikuši arī "Zelta OPEN" pirmā posma uzvarētāji Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš, taču, pateicoties veiksmīgajam startam FIVB "Grand Slam" turnīrā Norvēģijas pilsētā Stavangerā, šo duetu Latvijas čempionāta posmā neredzēsim. Tādejādi par "Zelta OPEN" otrā posma favorītiem automātiski kļūst Toms Šmēdiņš un Artis Caics. Ar otro numuru posmā izsēti Arnis Tunde un Edgars Točs, kuri pirmajā posmā izcīnīja piekto vietu. Pēc ne pārāk veiksmīgā starta pirmajā LČ posmā vēlme reabilitēties noteikti būs arī Klāvam Zaļkalnam un Jānim Rudzītim, tāpat pie favorītiem jāpieskaita Artūrs Kiseļevs un Toms Vanags (pirmajā posma ieguva trešo vietu). Šoreiz līdzjutējiem būs iespēja klātienē novērtēt arī brāļu Jāni un Mārtiņu Freidenfeldus, kā arī Aleksandra Samoilova un Ruslana Sorokina treniņpartnerus Aleksandru Soloveju un Rihardu Finsteru.

Piektdien risināsies kvalifikācijas sacensības, bet jau sestdien no pulksten 9.45 tiks izspēlētas pirmās pamatturnīra kārtas, bet izšķirošie notikumi risināsies svētdien, kad paredzēti divi ceturtdaļfināli, divi pusfināli, spēle par trešo vietu un fināls.

Dalībnieku saraksts: beachvolley.lv
Pamatturnīra rezultāti: beachvolley.lv
Kvalifikācijas turnīra rezultāti: beachvolley.lv

Sacensību kalendārs:

2. jūlijs – Kvalifikācijas turnīrs (no pl. 12.00)
3. jūnijs – Pamatturnīrs (no pl. 9.45)
4. jūnijs - 11:00 1/4 fināls, 12:00 1/4 fināls, 13:00 1/2 fināls, 14:00 1/2 fināls, 15:00 Spēle par 3. vietu, 16:30 Spēle par 1. vietu.

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-07-02 09:11, pirms 14 gadiem
Pārbaudīšu!
, 2010-07-02 09:52, pirms 14 gadiem
Astoņpadsmit no 36 duetiem, kuri pieteikuši dalību --pirmajam- -Latvijas čempionāta sezonas posmam, --bija-- iekļauti pamatturnīrā...

Biki neprecizitātes! Bet varbūt vienkārši -Copy un Paste!
no iepriekšējiem rakstiem!
Jānis Šmēdiņš. Foto: Latvijas Volejbola federācija
11

Latviju OS kvalifikācijā, visticamāk, pārstāvēs Šmēdiņš un Točs

Latvijas pludmales volejbola izlasi Nāciju kausā jeb Parīzes olimpisko spēļu (OS) kvalifikācijā, visticamāk, pārstāvēs Jānis Šmēdiņš un Edgars Točs. Viņi aizstās dopinga noteikumus pārkāpušo Kristianu Fokerotu un viņa pārinieku Mārtiņu Pļaviņu, vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.
Edgars Točs un Jānis Šmēdiņš. Foto: @smedinsjanis

Točs/Šmēdiņš Vācijā izcīna otro vietu "King of the Court" turnīrā

LETA. Latvijas pludmales volejbola duets Edgars Točs/Jānis Šmēdiņš svētdien Hamburgā ieņēma otro vietu "King of the Court" turnīrā.
Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa uz Stare Jablonku pjedestāla. Foto: volleyballworld.com
8

Samoilova/Graudiņa iegūst Stare Jablonku sudrabu

Polijas ciematā Stare Jablonkos noslēdzies "Challenge" posms "Beach Pro" tūrē. Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova šovakar finālā zaudēja (16:21, 20:22) ķīnietēm, nopelnot otro vietu.