Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Ķeizarmežā svētdien pirmais Amatieru turnīrs pludmales volejbolā

Jānis Celmiņš

Šo svētdien Ķeizarmežā, „Pludmale Rīgā” risināsies "Non - Pro" turnīrs pludmales volejbolā. Tā kā šis turnīrs domāts tiešām amatieriem, tad turnīrā nedrīkst piedalīties spēlētāji, kuri atrodas TOP 100 kopējā Latvijas Pludmales volejbola rangā. Par visu sīkāk lasiet zemāk.

Jau šo svētdien paredzēts pirmais NON-PRO turnīrs/tusiņš Ķeizarmežā, „Pludmale Rīgā”. Šis turnīrs domāts iesācējiem, jauniešiem, interesentiem un visiem tiem kuri vēlas savā pieredzes klāstā ievilkt ķeksīti pie dzīves laikā izpildāmajiem darbiem – uzvarēta „oficiāla” pludmales volejbola spēle. Tā kā šis turnīrs domāts tiešām amatieriem, tad turnīrā nedrīkst piedalīties spēlētāji, kuri atrodas TOP 100 kopējā Latvijas Pludmales volejbola rangā. Šis turnīrs būs īpašs ar to, ka tajā piedalīsies un atbalstīs Normunds Teteris (topošais deputāts organizācijas Pirmie priekšsēdētājs), kā arī „Par labu Latviju” jauniešu organizācija, kuri ne tikai kupli papildinās dalībnieku pulku, bet arī būs sarūpējuši balvas turnīra veiksmīgākajiem un atraktīvākajiem dalībniekiem kā arī skatītājiem. Tāpat plānots, ka turnīra laikā mūs priecēs RedBull meitenes ar enerģijas baterijām dalībniekiem. Būs arī citas atrakcijas skatītājiem un faniem! Ķīšezerā iespējams par īpašām cenām izbaudīt ūdens priekus (ūdens motocikls, veikbords, ūdens slēpošana, vindsērfings utt.)

Turnīra norises laiks un vieta: 04.07.2010, Ķīšezera krastā, SK „Ķeizarmežs” pludmalē blakus Saules dārzam.

Pieteikšanās un reģistrācija: iepriekš nosūtot pieteikumu uz e-pastu pludmaleriga@gmail.com, vai arī uz vietas sacensību dienā līdz 9:30.

Autostāvvieta: pludmaleriga.lv Lai nebūtu problēmas ar Autoparkošanu – labāk novietot auto izbraucot cauri saules dārzam lielā smilšu laukumā aptuveni 100m no pludmales volejbola laukumiem.

Dalībnieki: Turnīrā nedrīkst piedalīties dalībnieki, kuri Latvijas Pludmales volejbola reitingā vīriešiem ierindojas pirmajā 100niekā. Nav dzimumu un vecuma ierobežojumi. (Links: http://www.beachvolley.lv/?inc=14&menu=184)

Dalības maksa: 6 Ls no komandas.

Sacensību kopsapulce: 10:00 (vai +/- dažas minūtes) notiek izloze , kā arī sacensību informatīvā sapulce.

Sacensību sākums: 10:15 Normunds Teteris dod starts pirmajām spēlēm.

Izspēles sistēma: Sākumā visas komandas tiek sadalītas grupās (grupā ne mazāk kā 4 komandas), kurās noskaidro labākas komandas pēc koeficienta metodes lai varētu sastādīt komandu reitingu nākamajai kārtai – divu mīnusu "play off" sistēma cīņā par pirmo vietu. Grupu vai divu mīnusu sistēma cīņai par "Pagraba Ķeizara" titulu.

Balvas: Balvu fonds tiek sastādīts no dalības maksām tāpat arī balvas no „GARNIER”, tiek apbalvotas 1-3 vieta (vai arī labākais 6 nieks) kā arī pagraba Ķeizari (Kas ir labākā komanda, kura pēc grupu turnīra neiekļuva "augšas" komandu pulkā. Gaidami gardumi un balvas arī no Rīgas Piensaimnieka. Papildus balvas no organizācijām „Par labu Latviju” un „Pirmie”.

Serviss: Pēc turnīra iespējams nomazgāties dušās, turnīra dienā iespējams arī paēst „Ķeizarmeža” kafejnīca par speciālu piedāvājumu - pēc grupu turnīra fāzes, būs 30 min pārtraukums pusdienām. Turnīra sekretariātā uz datora ar Tele2 mobilā interneta palīdzību iespējams vērot pasaules kausa futbolā tiešraides! Tāpat par papildus samaksu iespējams izmantot SK „Ķeizarmežs” pirti.

Informāciju sagatavoja:
"Pludmale Rīgā"

  +3 [+] [-]

, 2010-07-02 08:11, pirms 14 gadiem
Pirms Svētdienas, Sestdien var piedalīties vēl vienā amatieru turnīrā - B52, Dzintaros