Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Amatieru divīzijas" turnīrā uzvar brāļi Baloži (precizēts)

Jānis Celmiņš

"Amatieru divīzijas" turnīrā uzvar brāļi Baloži (precizēts)
Brāļi Baloži un turnīra galvenais tiesnesis Andris Krūmiņš
Foto: Jānis Dakša

Ar komandas "Baloži" uzvaru šodien Pludmales sporta centrā "Brazīlija" noslēdzās pēc skaita jau piektais "Amatieru divīzijas" turnīrs pludmales volejbolā. Turnīra finālā komanda "Baloži", zem kuras nosaukuma slēpjas divu brāļu Jāņa un Gata Baložu vārdi, pieveica Jāni Treiju un Andi Grambergu.

"Amatieru divīzijas" turnīros var piedalīties tie spēlēt gribētāji, kas 2009. gada vasaras sezonas kopējā reitingā neierindojās pirmajā simtniekā. Turnīrā nav vecuma un dzimuma ierobežojumu, komandas sastāv no diviem spēlētajiem.

Jau pirms piektā "Amatieru divīzijas" turnīra par tā favorītiem varēja uzskatīt Jāni un Gati Baložus, kuri savu favorītu statusu apliecināja arī laukumā. Finālā brāļu duets ar 2:1 pieveica Jāni Treiju un Andi Grambergu. Trešo vietu sacensībās ieguva Arnis Staško un Kārlis Brinkmanis.

Jau nākamajā nedēļas nogalē "Brazīlijā" nākamais turnīrs, šoreiz kārta "Pro divīzijai".

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv