Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Trenējies kopā ar olimpiešiem "Brazīlijā"

Jānis Pārums

Trenējies kopā ar olimpiešiem  "Brazīlijā"
Aleksandrs Samoilovs

Agrāk pludmales volejbola profesionāļu ziemas sezonas treniņi lika noskurināties ikvienam līdzjutējam – mūsu olimpieši trenējās līdz pat vēlam rudenim un intensīvos treniņus atsāka jau agros pavasaros cimdos un siltās zeķēs. Šobrīd gan profesionāļiem, gan tiem, kuriem garajā ziemā gribas pasildīt kājas siltās smiltīs, ir iespēja trenēties visas ziemas garumā Pludmales sporta centrā "Brazīlija".

Ja olimpiešu treniņu programma šķiet kā neatklāts noslēpums, tad šobrīd ikvienam ir iespēja to atklāt, ieskatoties regulārajos olimpiešu treniņos! Latvijas olimpieši Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš, kā arī Eiropas čempiones Inguna Minusa un Inese Jursone ziemas sezonā regulāri trenējas Pludmales sporta centrā "Brazīlija".

Pludmales sporta centra "Brazīlija" direktors Patriks Grīva cer, ka treniņi īstās pludmales smiltīs palīdzēts labāk sagatavoties sezonai, kā arī nesīs labus rezultātus mūsu volejbola spēlētājiem. Aleksandrs Samoilovs jaunajā sezonā plāno spēlēt kopā ar Ruslanu Sorokinu. Abiem pirmā kopējā sezonas bija negaidīti veiksmīga (PČ – 9. vieta, PK posmā Norvēģijā – 2. vieta) un jaunajā sezonā abi plāno pie sasniegtā neapstāties. Samoilovs jaunajai sezonai gatavojas jau visu ziemu, bet Sorokins ziemas periodā spēlē klasisko volejbolu Francijas čempionāta komandā "Rennes". Mārtiņš Pļaviņš jaunajā sezonā spēlēs kopā ar Jāni Šmēdiņu. Jau aizvadītajā vasarā abi kopā aizvadīja vairākus labus turnīrus un paredzams, ka jaunajā sezonā abi kopā spēlēs lielāko daļu Pasaules kausa posmu. Pļaviņš paralēli spēlēšanai "Lāse-R/Rīga" jau sācis individuālus treniņus arī smiltīs, bet Šmēdiņam vēl priekšā sezonas otrā puse Vācijas Bundeslīgas klubā Berlīnes "SCC".

Pludmales sporta centrā „Brazīlija” ir pieejami 4 pludmales laukumi, kas paredzēti dažādu pludmales sporta veidu - volejbola, futbola, badmintona un tenisa spēlēšanai. Mierīgas atpūtas cienītāji tiek aicināti baudīt krāsainus pludmales kokteiļus un „Cafe Brazil” piedāvājumu. Ikvienam ir iespēja gan trenēties ar draugiem, ģimeni vai kolēģiem, gan piedalīties Pludmales volejbola akadēmijā, uzlabojot savas pludmales volejbola prasmes pie profesionāliem treneriem. Īpaši padomāts arī par bērniem. Organizējot bērnu ballītes, bērni aktīvi darbojas gan pludmales laukumā, gan rotaļu istabā, izmēģina Nintendo Wii spēļu konsoles un lielāko smilšu kasti Rīgā.

Katru nedēļu "Brazīlijā" norisinās turnīri dažādās kategorijās – "Pro", "Amatieru", "Sieviešu" un "Mix" divīzijās, kā arī katra mēneša turnīrs "King of the beach" formātā.

Tuvākie turnīri:

6. februāris "Amatieru divīzija"
13. februāris "Februāra brazīlietis"
27. februāris "MIX divīzija"

Pieteikumus un jautājumus sūtīt uz e-pastu beachvolley@beachvolley.lv

Informāciju sagatavoja:
Pludmales sporta centrs "Brazīlija"