Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Par Latvijas Peldēšanas federācijas prezidenti ievēlēta Fokina

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par Latvijas Peldēšanas federācijas prezidenti ievēlēta Fokina
Aivars Platonovs un Aļona Fokina. Foto: @alona.fokina

Ceturtdien, 26.septembrī, Latvijas Peldēšanas federācijas (LPF) biedri par organizācijas vadītāju ievēlēja olimpieti Aļonu Fokinu, kā arī apstiprināja prezidentes virzīto valdi jaunā sastāvā.

Par LPF valdes locekļiem tika apstiprināti Fokina, Reno Jēkabsons, Renāte Franke, Vidvuds Maculēvičs un Sergejs Kurmļevs.

Savukārt revīzijas komitejā tika ievēlēts Ģirts Treiguts, kas iepriekš astoņus gadus darbojās LPF valdē, kā arī Aiga Skābe, kura turpinās darbu komitejas sastāvā.

Iepriekšējais LPF prezidents Aivars Platonovs, kurš ir aktīvi darbojies un daudz paveicis, jau martā paziņoja, ka nekandidēs uz amatu pēc otrā pilnvaru termiņa beigām.

Fokina (tolaik ar pirmslaulību uzvaru Ribakova) 2016. gadā piedalījās Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, 200 metru brasā ieņemot 27. vietu, bet aizvdītos divus gadus strādāja LPF birojā, pildot izpilddirektores pienākumus.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Peldēšanas federācija

  +2 [+] [-]

, 07:25, pirms 15 stundām
Mmmmm, Latvijas sporta Aļonas ir simpātiskas!

     [+] [-]

, 13:31, pirms 9 stundām
Nu c'mon, kapēc federāciju vadīs atkal brasisti?