Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Deičmans un Aleksejevs iekļūst EYOF pusfinālos peldēšanā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Deičmans un Aleksejevs iekļūst EYOF pusfinālos peldēšanā
Elijs Aleksejevs (pa kreisi) un Nikolass Deičmans. Foto: swimming.lv

Latvijas jaunie peldētāji Nikolas Deičmans un Elijs Aleksejevs otrdien Eiropas Jaunatnes vasaras olimpisko spēļu peldēšanas sacensībās sasniedza pusfinālu, kas norisināsies jau šovakar.

Nikolass Deičmans Slovākijas pilsētā Banska Bistrcā notiekošajā jaunatnes festivālā pusfinālu sasniedza 200m kompleksā, bet Elijs Aleksejevs pusfinālā uz starta blokiem kāps 200m tauriņstilā.

Deičmans priekšsacīkstēs distanci veica divās minūtēs un 12.43 sekundēs (2:12.43), tādējādi uzrādot 22.rezultātu 30 sportistu konkurencē, bet šoreiz ar to bija pietiekami, lai, ievērojot sacensību kvalifikācijas kritērijus, iekļūtu pusfinālā un turpinātu cīņu par vietu labāko sešpadsmitniekā.

Savukārt Aleksejevs savā distancē finišēja divās minūtēs 14.88 sekundēs (2:14.88). Tas deva 19. vietu un tiesības startēt pusfinālā pēc valstīm piešķirtajām kvotām.

Pusfināla peldējumi puišiem jau šovakar. Tiešraidi varēs vērot šeit: https://eoctv.org/live/

Tikmēr Alberts Hmeļevskis 100 metru brīvā stila priekšsacīkstēs distanci veica 55.85 sekundēs, ierindojoties 45. vietā 47 dalībnieku vidū. No līdera viņš atpalika 4.86 sekundes.

Dienu iepriekš ceturtais mūsu valsts pārstāvis Maksims Rekstens 200m brasā ieņēma 24.vietu.

Izmantotie resursi:
https://swimming.lv/deicmans-un-ale...