Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Semjonovs PČ parapeldēšanā kvalificējas finālam 50 metros brīvajā stilā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Semjonovs PČ parapeldēšanā kvalificējas finālam 50 metros brīvajā stilā
Jurijs Semjonovs.

LETA. Latvijas parasportists Jurijs Semjonovs ceturtdien Portugālē kvalificējās pasaules čempionāta parapeldēšanā finālam 50 metros brīvajā stilā.

Startējot S8 medicīnas klasē, Semjonovs priekšsacīkstēs finišēja 29,44 sekundēs, kas bija piektais rezultāts peldējumā un astotais summā.

No 13 startējušajiem sportistiem vakarā gaidāmajam finālam kvalificējās astoņi. Devītās pozīcijas īpašnieku Semjonovs pārspēja par piecām sekundes simtdaļām.

Jau ziņots, ka 100 metru peldējumā uz muguras Semjonovs ieņēma devīto vietu. Viņam šajā čempionātā plānots startēt arī 200 metros kompleksajā peldējumā.

Pasaules čempionātā parapeldēšanā, kas līdz sestdienai norisināsies Madeirā, piedalās 502 sportisti no 59 valstīm. Meistarsacīkstēm bija jānotiek pērn, taču tā kā Tokijas paralimpiskās spēles tika pārceltas uz 2021.gada vasaru, tad arī šis čempionāts tika pārcelts gadu uz priekšu.

Izmantotie resursi:
LETA