Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Latvijas peldētājiem pieticīgi rezultāti Eiropas junioru čempionātā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas peldētājiem pieticīgi rezultāti Eiropas junioru čempionātā
Ronens Kermans un Kristaps Miķelsons ar treneri Aivu Miķelsoni.

Šodien Itālijas galvaspilsētā Romā notiekošajā Eiropas junioru čempionātā Latvijas jaunie peldētāji Ronens Kermans un Kristaps Miķelsons uzrādīja pieticīgus rezultātus 50m brīvajā stilā un 200m peldējumā uz muguras.

Vispirms 50 metru brīvā stila disciplīnā Kermans ar laiku 24,52 sekundes kopvērtējumā ieņēma 67.vietu 82 dalībnieku konkurencē. Līdz nākamajai kārtai jeb pusfinālam, kuru iekļuva labākie 16 peldētāji, mūsu pārstāvim pietrūka 1,26 sekunžu. Vēlāk 200 metru disciplīnā uz muguras, kur abi Latvijas sportisti startēja vienā peldējumā, ātrāks bija Kristaps Miķelsons, kurš ar rezultātu divas minūtes un 9,37 sekundes ieņēma sesto vietu, bet Kermans.bija 4 sekundes lēnāks un finišēja noslēdzošais devītais. Kopvērtējumā Miķelsons ieguva 35.vietu, bet Kermanam – 39.vieta 42 dalībnieku konkurencē. Lai iekļūtu pusfinālā, Miķelsonam bija jānopeld par vismaz piecām sekundēm ātrāk.

Tikmēr ceturtdien 200 metru kompleksajā peldējumā mūsējie ieguva augstākās vietas, Kremanam finišējot 27.vietā, bet Miķelsons, kurš bija 1,8 sekundes lēnāks, ieņemot 34.vietu 44 dalībnieku konkurencē.