Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Maļuka sasniedz augstus rezultātus NCAA čempionātā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maļuka sasniedz augstus rezultātus NCAA čempionātā
Ieva Maļuka. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

LETA. Latvijas peldētāja Ieva Maļuka sestdien Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) pirmajā divīzijā, sasniedzot augstus rezultātus, izcīnīja trīs uzvaras, taču viņas pārstāvētā Arizonas Universitātes vienība "Sun Devils" piedzīvoja neveiksmi.

Maļukai, kurai šis ir pirmais gads otrpus okeānam, 200 jardus (182,88 metrus) brīvajā stilā veica minūtē un 49,37 sekundēs un bija ātrākā. Tāpat viņa, finišējot četrās minūtēs un 54,35 sekundēs, izcīnīja uzvaru 500 jardos (457,2 metros) brīvajā stilā.

Vēl Latvijas peldētajā guva panākumu 200 jardu kompleksajā peldējumā, ko viņai izdevās veikt divās minūtēs un 3,19 sekundēs.

Arizonas Universitātes peldētājas, stājoties pretī Kalifornijas Universitātes Losandželosā (UCLA) vienībai "Bruins", izcīnīja uzvaras piecās disciplīnās, no kurām trīs panākumi tika tieši Latvijas peldētājai.

Aizvadot gan peldēšanas, gan daiļlēkšanas sacensības, universitāšu duelī "Sun Devils" piedzīvoja neveiksmi, atzīstot "Bruins" pārākumu ar 116:183.

     [+] [-]

, 2022-11-06 12:23, pirms gada
Būs vērts pasekot līdzi Maļukas karjeras attīstībai NCAA sistēmā. ASV peldēšana ir līmenī, vajadzētu būt ieguvumiem.

     [+] [-]

, 2022-11-06 16:32, pirms gada
Interesanti, vai Ievai ar savu augstskolas biedreni volejbolisti Martu Levinsku ir sanācis kādu reizi saskrieties vai aprunāties? Vai arī treniņu grafiki un nodarbības neatstāj tam laika? Marta studē psiholoģiju. Pie pirmkursnieces Ievas profila Sun Devils mājas lapā studiju virziens nav norādīts. Cik saprotu, pirmā gadā tur ir kāda vispārīga programma. Varbūt kāds var vairāk par šo pastāstīt?