Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Pekinā par 5.-8.vietu nespēlēs

Pekinā par 5.-8.vietu nespēlēs
Pekinas Olimpiskā basketbola arēna

Vasaras Olimpiskajās spēlēs, kas no 8. līdz 24.augustam notiks Pekinā, netiks aizvadītas basketbola spēles par 5. – 8.vietu.

Vietas tiks sadalītas ņemot vērā grupu turnīra spēļu rezultātus. Ja komandām būs vienāds uzvaru un zaudējumu skaits, tad par izšķirošo faktoru kļūs iemesto/zaudēto punktu starpība.

“Pekinā nebūs pārspēļu par 5.-8.vietu. Pēc spēlēm Atēnās, Starptautiskā basketbola federācija saņēma neskaitāmas sūdzības no valstu federācijām, kurās bija minēts, ka tiek aizvadītas nevajadzīgas spēles, kurās spēlētāji tiek pakļauti riskam gūt savainojumus,” izdevumam Marca norādījis FIBA preses sekretārs Florians Vaningers.

Šajās brīvdienās, Pekinā notiks FIBA izpildkomitejas sēde, kurā viens no apskatāmajiem punktiem būs arī par trīspunktu līnijas atvirzīšanu līdz septiņiem metriem.

Izmantotie resursi:
marca.com