Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Brazīliete Maggi triumfē tāllēkšanā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Brazīliete Maggi triumfē tāllēkšanā
Maurena Higa Maggi
Foto: AFP

Pekinas olimpisko spēļu tāllēkšanas sacensībās sievietēm sīvā cīņā uzvarējusi Brazīlijas sportiste Maurena Higa Maggi. Viņas rezultāts labākajā mēģinājumā - septiņi metri un četri centimetri.

Maggi jau savā pirmajā mēģinājumā uzrādīja savu labāko rezultātu - septiņi metri un četri centimetri. Šajā pašā sērijā krieviete Tatjana Ļebedeva, kas šeit jau izcīnīja sudrabu trīssoļlēkšanas sacensībās, aizleca sešus metrus un 97 centimetrus tālu.

Nekas nemainījās līdz pat pēdējam sestajam mēģinājumam, kad savu lecienu veica Ļebedeva. Krieviete aizleca ļoti tālu, un visi ar nepacietību gaidīja, kāds tad rezultāts uzrādīts. Kā izrādījās - septiņi metri un trīs centimetri, tātad par nieka vienu centimetru mazāk nekā brazīlietei Maggi. Ja Ļebedevas rezultāts būtu tāds pats kā brazīlietei, viņa būtu pirmā, jo otrais labākais leciens krievietei bija tālāks. Taču nekā - zelts aizceļo uz Brazīliju, bet Ļebedevai atkal jāsamierinās ar sudrabu.

Trešo vietu ieguva nigēriete Blessinga Okagbare, kura savu labāko mēģinājumu arī uzrādīja pirmajā mēģinājumā - seši metri un 91 centimetrs. Jāpiebilst, ka neveiksmīgi startēja bijusī daudzcīņniece zviedriete Karolina Klufta, kura ar pieticīgo 6.49 metri palika vien devītajā vietā.

Pekinas olimpiskās spēles, tāllēkšana sievietēm, fināla rezultāti

VietaSportisteValstsRezultāts
1. M.H.Maggi Brazīlija 7.04
2. T.Ļebedeva Krievija 7.03
3. B.Okagbare Nigērija 6.91
4. Č.Hamonda Jamaika 6.79
5. B.Rīse ASV 6.76
6. O.Udurmutova Krievija 6.70
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-08-22 16:01, pirms 16 gadiem
Cik zheel Lebedevu!!! :-(

     [+] [-]

, 2008-08-22 16:03, pirms 16 gadiem
Klufta gan pamatīgi noraka... Prieks par uzvarētāju! Kā vienmēr

     [+] [-]

, 2008-08-22 17:07, pirms 16 gadiem
Bilde gan tāda: re, kā es lecu...bildē...
....1cm...nelaimīgāka otrā vieta vairs nav iespējama!