Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Nīderlande šokē ASV

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Nīderlande šokē ASV
Nīderlande sparīgi pretojas ASV
Foto: AFP

Ar Nīderlandes izlases triumfu noslēdzies Pekinas olimpisko spēļu sieviešu ūdenspolo turnīrs. Finālā Nīderlande pieveica ASV ar rezultātu – 9:8.

Mača sākums nemaz neliecināja par to, ka ASV komandai šodien būs kaut mazākās izredzes uz uzvaru, jo jau pirmajās minūtēs Nīderlande iemeta četrus bezatbildes vārtus. ASV spēlētājas aktivizējās aizsardzībā, pievelkot līdz pārtraukumam līdz "-2" – 2:4.

Spēles turpinājumā amerikānieties arvien vairāk piespieda holandietes mest no distances, bet pašas centās izmantot biežos vairākumus. ASV ūdenspolo spēlētājas, ejot pārtraukumā jau bija izlīdzinājušas rezultātu – 5:5.

Sākoties otrajam puslaikam, likās, ka amerikānietes turpinās iesākto, tādējādi izcīnīs uzvaru, taču nīderlandietes nemaz negrasījās samierināties ar sakāvi, pārsteidzoši izcīnot uzvaru ar 9:8. Nīderlandes izlase nepārprotami ir šī turnīra lielākā sensācija, jo reti kurš gaidīja, ka komanda vispār pārvarēs grupu turnīru.

Cīņa par bronzas medaļām starp Austrālija un Ungāriju bija ne mazāk aizraujoša. Ungārijas spēlētājas diezgan ātri pārņēma vadību, brīžiem izvirzoties vadībā pat ar triju vārtu pārsvaru, taču ar to izrādījās par maz. Galu galā viss izšķīrās soda metienu sērijā, kurā pārākas bija austrālietes – 12:11.

Spēle par 3. vietu

Austrālija – Ungārija 12:11

Fināls

Nīderlande – ASV 9:8

Izmantotie resursi:
beijing2008.cn

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-21 15:06, pirms 16 gadiem
fiasko ASv
Slēpts komentārs: maters33

  +3 [+] [-]

, 2008-08-21 15:12, pirms 16 gadiem
maters33 rakstīja: Ja neredzi tad ASV zaudēja finālā..

Ja neredzi, tad veicas ir pēdiņās...

     [+] [-]

, 2008-08-21 15:17, pirms 16 gadiem
Spēle par 3. vietu arī bija fantastika. Šī spēle arī bija interesanta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja