Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Ķīna iekļūst finālā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ķīna iekļūst finālā
Ķīnietes līksmo, vācietes sagrautas
Foto: AP

Par lielu prieku vietējiem līdzjūtējiem Pekinas olimpisko spēļu finālam kvalificējušās Ķīnas lauka hokeja spēlētājas. Tur viņām pretī stāsies Nīderlandes spēlētājas.

Šodien tika aizvadītas abas lauka hokeja pusfinālspēles. Ja vienā no tām par uzvarētāju šaubu nebija, tad otrā spēlē cīņa ritēja ļoti sīvi. Vācijas hokejistes divas reizes izvirzījās vadībā mačā pret Ķīnu, taču divas minūtes pirms pamatlaika beigām ielaida vārtus, kas ļāva uzgavilēt visai Ķīnai. Līdz ar iekļūšanu finālā Ķīna ir nodrošinājusi sev kārtējo medaļu šajā olimpiādē.

Otrajā pusfinālspēlē, kurā tikās Nīderlande un Argentīna, intriga izplēnēja jau pirmajās mača minūtēs. Nīderlandes spēlētājas bija krietni vien pārākas par savām konkurentēm, vienu brīdi sasniedzot pat četru vārtu pārsvaru. Spēle noslēdzās ar rezultātu 5:2.

Vēl šodien septīto vietu turnīrā izcīnīja Spānija, uzvarot ASV, bet devīto vietu nodrošināja Dienvidkoreja, kas izrādījās pārāka par Japānas izlasi. Visas finālspēles tiks aizvadītas piektdien.

Izmantotie resursi:
beijing2008.cn

  +1 [+] [-]

, 2008-08-20 23:07, pirms 16 gadiem
Jā... viens no visizplatītākajiem sporta veidiem pasaulē, kur ir NEREĀLI grūti izcīnīt medaļas. Nez, cik pasaulē ir profesionālas lauka hokeja komandas? Neskaitot Ķinu, gan jau ka kādas 1,2 miljardi, ne?