Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Sjans atvainojas par savu rīcību

Sjans atvainojas par savu rīcību
Ļu Sjans
Foto: AFP

Ķīnas vieglatlēts Ļu Sjans nācis klajā ar atvainošanos saviem atbalstītājiem par izstāšanos no olimpisko spēļu 110 metru barjerskriešanas priekšsacīkstēm, norādot, ka "savainojuma radītās sāpes bijušas nepanesamas".

Atgādināsim, ka Sjans bija viena no lielākajām Ķīnas cerībām šajās Pekinas spēlēs, jo pirms četriem gadiem Atēnas olimpiādē tieši viņš kļuva par pirmo ķīnieti, kuram izdevies izcīnīt olimpisko zelta medaļu vieglatlētikā.

"Es jūtos vainīgs par to visu. Tik daudz cilvēku juta man līdzi, un es sev centos iestāstīt, ka man jāskrien, taču nespēju," "China Sports Daily" preses izdevumā otrdien citēts sprinteris.

Intervijā ziņu aģentūrai "Xinhua" sportists arī skaidroja, ka Ahileja cīpslas radītā savainojuma sekas būtu vēl ļaunākas, ja viņš būtu mēģinājis pabeigt savu skrējienu līdz galam.

"Tās [sāpes] nebija panesamas. Ja es būtu pabeidzis skrējienu, tad ļoti riskētu ar savu veselību. Es nemēdzu padoties un ticu, ka jau drīz atgriezīšos," piebilda Sjans.

Izmantotie resursi:
rte.ie