Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Redklifa startēs maratonā

Redklifa startēs maratonā
Pola Redklifa
Foto: AFP

Pasaules rekordiste maratona skrējienā Pola Redklifa no Lielbritānijas paziņojusi, ka svētdien noteikti startēs maratona skrējienā, lai arī sākotnēji vēl sportiste šaubījās par savu dalību šajā maratonā.

Atgādināsim, ka 34 gadus vecā sportiste vienu brīdi pārvietojās ar kruķiem, jo pēc magnētiskās rezonanses izmeklējuma atklājās muskuļa sastiepums, kas viņai darīja sāpes labajā gūžā. Redklifai tika veikta atkārtota skanēšana, pēc kā daudzi šaubījās, vai sportiste spēs atgūt sportisko formu.

Maijā Redklifa izteicās, ka ļoti iespējams, Pekinas spēlēs nepiedalīsies, lai arī mediķi solīja, ka atveseļošanās varētu beigties vēl pirms spēļu sākšanās. Bet kā atzīst pati sportiste, tad viņa startēs un, ja viņa tiešām izies uz starta, tad tās būs izcilās sportistes ceturtās Olimpiskās spēles.

''Prieks, ka tiku līdz tam, ka varēšu skriet, tāpēc tagad gribu noskriet pēc iespējas labāk. Mana kāja jūtas labi. Kopumā šis gads man ir bijis ļoti smags. Vienmēr esmu ticējusi, ka būšu Pekinā, taču dažreiz arī domāju par to, vai tas tiešām notiks. Pēc pēdējiem treniņiem mana pārliecība bija jau lielāka.''

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-08-15 13:05, pirms 16 gadiem
Tas liek domāt, ka Prokopčuka ir gatava skriet tikai par lielu naudu...

  -1 [+] [-]

, 2008-08-15 13:06, pirms 16 gadiem
domaaju ka vinja arii uzvarees

  +4 [+] [-]

, 2008-08-15 13:08, pirms 16 gadiem
kino rakstīja: Tas liek domāt, ka Prokopčuka ir gatava skriet tikai par lielu naudu...


Muļķības, tādos laika apstākļos, kādi te bija lielāko nedēļas daļu, skriet maratonu uz izturības robežas nav prāta darbs. Tiesa, tagad palicis salīdzinoši vēsāks, bet globāli tas neko nemaina.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-15 13:12, pirms 16 gadiem
Sorry, bet nedomaaju, ka vina izturess, ja jau Ateenaas nespeeja, tad Kiinas sutaa ne tik,nu, bet, lai turaas, mosh sanaak.

     [+] [-]

, 2008-08-15 13:18, pirms 16 gadiem
Viens prātīgs vārds, Māri!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-15 13:43, pirms 16 gadiem
Apsveicu Jeļenu ar to NJ maratonā būs par vienu konkurenti mazāk,un pie tam par galveno!

     [+] [-]

, 2008-08-15 14:59, pirms 16 gadiem
kino rakstīja: Tas liek domāt, ka Prokopčuka ir gatava skriet tikai par lielu naudu...

ew,labriit..vnjai jau sen tikai nauda galvaa...tur maratona laikapstaklji visiem butu vienadi,ta vnk ir tuksha dirshana ka vinjai ir pa karstu...skarbi bet ta ir patiesiba

     [+] [-]

, 2008-08-15 15:23, pirms 16 gadiem
Bamboocha rakstīja: ew,labriit..vnjai jau sen tikai nauda galvaa...tur maratona laikapstaklji visiem butu vienadi,ta vnk ir tuksha dirshana ka vinjai ir pa karstu...skarbi bet ta ir patiesiba

katram cilvekam organisms reagjee citaadaak uz laika apstaakliem...

     [+] [-]

, 2008-08-15 15:52, pirms 16 gadiem
Angliete nobeigsies, būs interesanti skatīties, kā mokās, domāju, līdz finišam netiks...
Vienreiz tak lieciet mieru mūsu Ļenai, viņa daudz labāk zina, kas jādara, un "gudrie" padomdevēji velti sprēgā. Būtu paši pamēģinājuši iziet paskriet vierneiz vasaras svelmē uz melnas šosejas.

     [+] [-]

, 2008-08-15 16:03, pirms 16 gadiem
Olimpiskais maratons noteikti ir tik labi apriikots ar dzershanas un aplaistiishanaas punktiem, ka izskriet buus reaali iespeejams. Smogs var izraadiities lielaaka probleema (pameegjiniet skriet taados duumos, kaadus pat piikja stundaa pie Briiviibas ielas nemana)... Trakaakais jau ir, ka noteikti atradiisies dazhas "varones", kas centiisies skriet maksimaalos tempos, un ekstremaalos apstaakljos draazties vinjaam pakalj VAI atgriezties maajaas ar viduveeju rezultaatu - to negrib ne Ljena, ne Paula.