Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Dāmas dodas smiltīs

Dāmas dodas smiltīs
Norvēģieti Ingridu gaida cīņa ar labākajām.
Foto:AFP

Jau šodien tiks izspēlēti visas 1/8 finālu spēles sieviešu pludmales volejbola turnīrā. Piedāvajam nelielu ieskatu astotdaļfināla dalībnieču sastāvā.

Spēcīgākais pāris sieviešu pludmales volejbolā, ķīniešu duets Tian Žia/Vanga astotdaļfinālā tiksies ar norvēģietēm Nilu/Ingridu, kuras tik tālu nokļuvušas kā "laimīgās zaudētājas" - paliekot grupā trešās, taču uzvarot cīņā ar citu grupu trešo vietu ieguvējām. Ķīnietes gan uzvarēja visās trīs apakšgrupas spēlēs, tomēr divās no tām tikai trešajā setā.

Tādu pašu ceļu kā norvēģietes uz 1/8 finālu veikušas arī beļģietes Van Breedama/Mouha, kuras tiksies ar spēcīgo ASV duetu Velšu/Meju-Trīnori. Apakšgrupā amerikānietes uzvarēja visās trīs cīņās, nezaudējot ne seta un neļaujot nevienā no tiem pretiniecēm gūt vairāk kā 16 punktu. Iespaidīgi..

Savukārt brazīlites Ana Paula/Larisa eksaminēs spēcīgāko vācu duetu Polu/Rau. Brazīlietēm ceļš uz 1/8 finālu nebija rozēm kaisīts, jo pa ceļam nācās zaudēt austrālietēm Barnetai/Kukai, turklāt arī uzvarētajās cīņās zaudēts pa vienam setam. Ir pilnīgi skaidrs, ka visus pludmales volejbola entuziastus gaida aizraujoši astotdaļfinālu mači!

Pretinieces 1/8 finālā
Van Breedam-Mouha BEL [13] - Walsh-May-Treanor USA [2]
Ana Paula-Larissa BRA [3] - Pohl-Rau GER [8]
Maaseide-Glesnes NOR [12] - Talita-Renata BRA [6]
Barnett-Cook AUS [10] - Koutroumanidou-Tsiartsiani GRE [16]
Esteves Ribalta-M. Crespo CUB [17] - Xue-Zhang Xi CHN [4]
Branagh-Youngs USA [5] - Fernandez Grasset-Larrea Peraza CUB [14]
Goller-Ludwig GER [9] - Schwaiger-Schwaiger AUT [18]
Tian Jia-Wang CHN [1] - Nila-Ingrid NOR [11]

Izmantotie resursi:
fivb.org

     [+] [-]

, 2008-08-15 09:45, pirms 16 gadiem
Domaaju ka finaals CHN-USA