Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Astotniekā abas Viljamsas

Astotniekā abas Viljamsas
Serēna Viljamsa
Foto: AP

Pekinas olimpisko spēļu sieviešu vienspēļu tenisa turnīrā izspēlētas visas 3. kārtas spēles. Labāko astotniekā vietu nodrošinājušas abas māsas Viljamsas, kuras savā starpā var tikties tikai finālā.

Krietni vieglāk uzvarēt šodien izdevās vecākajai no māsām Viljamsām – Venusai. Viņa ar 6:3, 6:2 apspēlēja jauno baltkrievieti Viktoriju Azarenku, kamēr Serēnai vajadzēja diezgan pamocīties, lai apspēlētu citu jaunās paaudzes sportisti Alizē Kornē no Francijas – 3:6, 6:3, 6:4 . Nākamajā kārtā Serēna tiksies ar krievieti Jeļenu Dementjevu, bet Venusa ar ķīnieti Na Li, kura šodien apturēja igaunieti Kaju Kanepi.

Ceturtdaļfinālā iekļuvušas arī vēl divas krievietes – Vera Zvonareva un Dinara Safina, kā arī austriete Sibilla Bammere un WTA ranga līdere Jeļena Jankoviča no Serbijas. Tāpat kā vīriešu turnīrā, arī sievietes visus ceturtdaļfinālus izspēlēs jau rīt.

Teniss.
Pekinas olimpiskās spēles.
Sieviešu vienspēlēs.
3. kārtas rezultāti.

Jeļena Jankoviča (Serbija) - Dominika Cibulkova (Slovākija) 7:5, 6:1
Li Na (Ķīna) – Kaja Kanepi (Igaunija) 4:6, 6:2, 6:0
Serēna Viljamsa (ASV) – Alizē Kornē (Francija) 3:6, 6:3, 6:4
Jeļena Dementjeva (Krievija) – Karolīna Vocņiački (Dānija) 7:6(3), 6:2
Dinara Safina (Krievija) – Ji Ženga (Ķīna) 6:4, 6:3
Venusa Viljamsa (ASV) – Viktorija Azarenka (Baltkrievija) 6:3, 6:2
Vera Zvonareva (Krievija) – Frančeska Skjavone (Itālija) 7:6(4), 6:4
Sibilla Bammere (Austrija) – Lusija Safarova 7:5, 6:4

Izmantotie resursi:
wtatour.com


Aigars Apinis apbalvošanas ceremonijā
Foto: Xinhua
6

Karogu noslēguma ceremonijā nesīs Apinis

Paralimpisko spēļu noslēguma ceremonijā Pekinā, kas risināsies šodien, Latvijas karogu uzticēts nest paralimpiskajam čempionam un vicečempionam attiecīgi diska mešanā un lodes grūšanā Aigaram Apinim.
Edgars Bergs apbalvošanas ceremonijā
Foto: Xinhua
24

Edgars Bergs – paralimpisko spēļu vicečempions

Šorīt Pekinas paralimpiskajās spēlēs kā pēdējais no Latvijas delegācijas startēja saldenieks Edgars Bergs. Lodes grūšanas sacensībās Edgars pēdējā mēģinājumā sasniedza savu personīgo rekordu (15,54 m), kas viņam deva 2.vietu un paralimpisko spēļu sudraba medaļu.
Aigars Apinis apbalvošanas ceremonijā
Foto: Xinhua
112

Apinis triumfē Pekinā ar rekordu

Birzgalietis Aigars Apinis šodien Pekinas paralimpisko spēļu diska mešana sektorā izcīnīja zelta medaļu apvienotajā F33/F34/F52 grupā, labojot sev piederošo pasaules rekordu - 20.47 metri.